MENIU

Horoscop complet vineri 8 august si pentru weekend

<p>Horoscop </p>

Finalul saptamanii si weekendul imparte nativii zodiacului in doua. Astfel, pentru cei aflati in prima parte a zodiacului se prevad zile aproape diametral opuse ca grad de stabilitate, mai ales financiara, spre deosebire de ceilalti, dupa cum urmeaza.

BERBEC– horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Berbecii sunt atrasi intr-o drama complex emotionala care este puternic legata de niste circumstante familiale. Probleme vechi de pe linia genealogica vor tulbura nativii din Berbec, mai ales in weekend, ridicandu-le intrebari precum: “De ce trebuie sa-mi asum eu asta daca nu am avut nicio legatura in actiune, exceptand ca sunt ruda cu X”. Pana una alta, vor intelege ca familia este familie si ca nu pot ignora o problema doar pentru ca considera ca n-au motive sa si-o asume. Uneori, trebuie pur si simplu sa rezolvi problema pentru a merge mai departe, indiferent de originea acesteia.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Taurii dovedesc ca pot renaste ca pasarea Phoenix, indiferent cat de fara scapare pare situatia. Ei infrunta totul si, mai ales sambata, chiar daca prezinta sanse slabe de reusita, ies cu capul sus din probleme. Astfel, castiga admiratia unor persoane foarte importante la care nici macar nu au sperat sa ajunga vreodata.

GEMENI– horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Gemenii vor pierde fara doar si poate daca se angajeaza in dispute de opinie. Indiferent cat de convinsi sunt de ceea ce stiu, nu este momentul potrivit pentru un schimb de idei in contradictoriu. Gemenii risca sa-si piarda si rabdarea, si energia in weekend, iar in aceste conditii exista si riscul de a actiona impulsiv, in detrimentul propriu. Mai bine renunta la schimburi de opinii, isi vad de propria treaba si asteapta sa treaca ziua.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 8 august si de weekend

Racii vor da dovada de o incapatanare incredibila, chiar mai mare decat se asteapta cei care-i cunosc bine. Insa incapatanarea Racilor are o justificare bine construita, chiar daca nativii acestei zodii nu o impartasesc cu ceilalti. Racii sunt constienti ca vor avea enorm de pierdut daca lasa de la ei intr-o situatie aparuta astazi care se va lungi pe perioada zilelor de sambata si duminica.

Restul zodiilor le găsești pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni gemeni taur berbec horoscop astre zodii rac