MENIU

Horoscop complet, vineri 27 iunie şi weekend

<p>Horoscop complet, vineri 27 iunie şi weekend</p>

Vom fi inclinati catre gandire analitica, motiv pentru care ne vom revizui unele decizii luate. Mai mult, se prea poate sa regretam unele actiuni din trecut in weekend, odata ce descoperim ca ne-a lipsit obiectivitatea atunci cand am luat hotarari.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 27 iunie si de weekend

Berbecii sunt ingrijorati ca raman fara timp de gandire, fiind presati sa ia decizii rapid, in ciuda faptului ca nu sunt pregatiti sau ca nu cunosc chiar toate datele problemei. Chiar daca exista consecinte daca amana luarea unor hotarari, este mai indicat sa si le asume pe acestea decat efectele negative pe termen lung generate de o decizie proasta.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 27 iunie si de weekend

In ciuda faptului ca nu-si mai vad capul de treaba, exista oameni in jurul Taurilor care nu-si dau seama cat de mult au, de fapt, nativii acestei zodii, solicitandu-i in mod excesiv pentru niste chestiuni nesemnificative. Aceste actiuni vor fi puternic deranjante pentru tauri care chiar risca sa se revolte verbal si sa spuna vrute si nevrute in momente de tensiune maxima. Ar trebui sa actioneze cu mare diplomatie atunci cand refuza solicitarile.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 27 iunie si de weekend

Starea de spirit oscileaza mult astazi. De fiecare daca cand nativii din Gemeni isi canalizeaza energia catre un aspect pozitiv, sau cel putin bine determinat din viata lor, ajung intr-un final sa se scufunde intr-un borcan cu melancolie care are pe alocuri si regrete. Gemenii incearca sa se motiveze insa nu reusesc sa se mentina “porniti” multa vreme. In loc sa incerce sa rezolve chestii care nu sunt sub controlul lor, Gemenii mai bine s-ar concentra pe a perfectiona ceea ce au deja.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 27 iunie si de weekend

Racilor nu le este floare la ureche sa-si ascunda sentimentele. Pe masura ce trec de orele dupa-amiezii, devin tot mai expresivi si tot mai vocali, marturisind pana si ceea ce nu si-au recunoscut lor insusi. Atentie insa! Exista persoane rau-intentionate care poata masti de oameni binevoitori care se pot folosi de informatiile dezvaluite de Raci pentru a le pune bete in roate.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 27 iunie si de weekend

Leii se pot bucura de momente de liniste astazi, pe masura ce “exteriorul” se va distanta de ei, avand o disponibilitate tot mai mare pentru a-si asculta propriile ganduri. Practic, Leii se pot bucura de timp pentru ei. Desi este o adevarata provocare sa-si asculte vocea interioara, mai ales atunci cand nu le place ce “aud”, pe viitor le-ar fi cu adevarat de folos sa-si asculte instinctele si sa bage de seama unele temeri care salasluiesc in ei.

 

Citeşte resul Horoscopului pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
weekend horoscop vineri 27 iunie