MENIU

Horoscop complet vineri 13 iunie si de weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

<p>HOROSCOP </p>

Ziua de vineri 13 vine cu surprize bune pentru majoritatea nativilor horoscopului si se prevede un weekend cat se poate de placut pentru majoritatea.

BERBEC

Berbecii se bucura mult de aprecierea sefilor in aceasta zi, mai ales ca au mincit destul degreu pentru a obtine rezultatele dorite. Pe plan financiar se intrevad mari surprize iar banii primiti vor fi folositi pentru o escapada romantica.

TAUR

Dupa o saptamana atata de grea, taurii se bucura in sfarsit de putina relaxare. Au persoana iubita alaturi iar acest lucru ii face sa se simta mult mai linistiti in interior. Pe plan financiar lucrurile nu stau chiar bine, insa fac abstractie de aceste probleme.


GEMENI

Gemenii au o zi minunata vineri, mai ales ca au reusit sa isi duca la capat o parte din planuri. Se indreapta spre telul pe care si l-au pus cu ceva timp in urma in mod sigur iar acest lucru ii face sa fie fericiti si plini de energie. Iar persoana iubita le sta alaturi in tot acest timp.

RAC

Racii au parte de multe surprize de ordin finaciar, primesc bani de unde nu se asteapta si isi fac planuri de vacanta. Este important sa isi dea seama ca ar fi bine insa sa nu cheltuiasca repede tot ceea ce au obtinut, pentru a avea fonduri si in viitorul apropiat.


LEU

Leii sunt foarte apreciati la locul de munca, ceea ce ii face sa se simta mandri de ei insisi. Iar acest lucru le va spori increderea in sine si vor fi in stare sa realizeze mult mai multe pe viitor. Se bucura de un sfarsit de saptamana frumos si linistiti, alaturi de persoana iubita.

 

Citeşte restul horoscopului pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
weekend horoscop astre horoscop 13 iunie