MENIU

Horoscop complet pentru vineri 11 iulie si de weekend

<p>HOROSCOP ZILNIC</p>

Sfarsitul saptamanii se anunta plin de evenimente care mai de care mai surprinzatoare pentru nativii zodiacului. Unii dintre ei insa au parte de surprize mai putin placute si sunt nevoiti sa gaseasca rapid solutii.

BERBEC -  horoscopul zilei de vineri, 11 iulie si de weekend

Desi este o perioada favorabila pentru Berbeci, nativii acestei zodii nu prea au timp sa se bucure de lucrurile bune care se intampla in viata lor. Pe plan profesional sunt foarte solicitati, iar de binele din viata lor, care este generat de planul personal, nu au timp sa beneficieze cu adevarat. Berbecii simt lipsa timpului pentru ei insisi, pentru familie si pentru parteneri. Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala va fi, insa, redobandit abia in weekend.

 

TAUR -  horoscopul zilei de vineri, 11 iulie si de weekend

Taurii se pot bucura de anumite lucruri pur personale care le aduc o stare generala de bine. Mai mult, nici nu sunt solicitati cu tot felul de obligatii si sarcini, asa ca gasesc timp si pentru ei insisi. Insa timpul pentru ei insisi implica si timp de gandire cu privire la niste probleme existentiale. Astfel, vor constientiza ca in mintea lor exista o dilema personala presanta pe care nu reusesc sa o lamureasca. Iar la concluziile dorite vor ajunge sambata si duminica.

 

GEMENI -  horoscopul zilei de vineri, 11 iulie si de weekend

Lumea pare sa fie mai blanda cu Gemenii vineri, mai ales dupa ce au avut senzatia deranjanta de a fi „haituiti” emotional si psihic in mai multe situatii, in ultima perioada. Intr-un final, Gemenii se pot bucura de un moment de respiro personal, sa se ocupe de treburile lor personale si chiar sa se relaxeze cu cei apropiati in zilele libere.

 

RAC -  horoscopul zilei de vineri, 11 iulie si de weekend

Racii trebuie sa-si reorganizeze planurile pentru a face loc unor obligatii care nu sufera amanare. Trebuie sa dea dovada de creativitate in a reusi sa impace si capra, si varza. Eforturile lor vor fi incununate de succes. Racii vor reusi chiar sa impresioneze anumite persoane prin gesturile lor. Insa toate acestea au un pret: suprasolicitarea fizica si psihica a Racilor.

Restul zodiilor pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii 11 iulie