MENIU

Horoscop complet miercuri, 25 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Incercam din rasputeri sa ne eliberam de toate restrictiile dintr-o dorinta tot mai puternica de a fi liberi, feriti de toate aspectele considerate nesemnificative din viata de zi cu zi.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 25 iunie

In cazul Berbecilor, nu este o miscare tocmai inteligenta sa demareze o discutie in contradictoriu doar pentru a-si arata logica infailibila. Chiar daca au dreptate in mare masura, nativii din Berbec pierd „confruntarea” din cauza temperamentului si a atitudinii condescendente pe care le manifesta. Cooperarea este cea mai eficienta strategie care le este la indemana Berbecilor.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 25 iunie

Taurii ar putea fi nevoiti sa tempereze o situatie conflictuala generala de o persoana dificila in preajma lor. Spre norocul lor, nativii acestei zodii dispun de bune abilitati de comunicare si reusesc sa se tina la adapost de critici aruncate cu rautate sau aproape inconstient, sub impulsul momentului. Oricum ar fi, depinde de Tauri sa se tina departe de conflictul care-i paste. Daca nu reusesc, risca sa fie atrasi intr-o criza relationala.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 25 iunie

Gemenii nu sunt prea interesanti sa se implice in activitati sociale de complezenta, dar nici nu vor sa fie lasati deoparte, sa nu stie ce se intampla, ce se discuta. Pana una alta, adora sa fie „miezul”. Totusi, nativii acestei zodii sunt mai putin evidenti in actiuni si in simpla lor prezenta decat deobicei pe fondul unei tristeti, a unei probleme care ii oboseste emotional. Practic, starea lor de spirit este destul de daramanta, resimtind saturatie cu privire la anumite aspecte din viata lor.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 25 iunie

O neintelegere recente care viza cine este seful ridica tensiuni astazi, generand trairi intense in sufletul nativului din Rac. Din fericire, insa, Racii sunt capabili sa se exprime fara sa-si lase gandurile innegurate de trairile negative, astfel ca reusesc, treptat, sa iasa din impasul emotional si din cel relational.

Cite;te articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
taur berbec horoscop zilnic 25 iunie