MENIU

Horoscop complet mai 2016

Horoscop mai 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Horoscop mai 2016. Luna mai este mult mai buna decat lunile precedente. Nu este o perioada perfecta, insa toate planurile vor fi imbunatatite in mod considerabil. Primele doua decade ale lunii aduc optimist si mult chef de viata. Lucrurile merg destul de bine pe toate planurile si, desi apar impedimente, acestea nu sunt majore si pot fi trecute cu vederea.

Pana in data de 22 mai Mercur este retrograd, insa aceasta retrogradare are foarte multe avantaje. Exista un simt analitic mai ascutit, si o perioada ideala pentru indreptatea greselilor facute in trecut. Se vor relua discutii mai vechi care nu au fost lamurite in totalitate si rezultatul va fi unul pozitiv. Este luna potrivite pentru negocieri si investitii importante, insa acestea trebuie sa se faca cu foarte multa grija, scrie TeoTrandafir.com

Horoscop mai 2016 Berbec. In aceasta perioada esti foarte rational si treci toate sentimentele printr-un filtru care te ajuta sa vezi lucrurile mai realist. Alaturi de partenerul tau iti este bine, iar luna aceasta aveti amandoi aceleasi obiective. Sunteti orientati spre cariera si incercati sa imbunatatiti situatia financiara a familiei.

Citeste horoscop mai 2016 pentru toate zodiile aici

Mai multe articole despre:
horoscop luna mai zodii