MENIU

Horoscop complet joi, 11 decembrie

<p>HOROSCOP </p>

Asteptarile mari ne motiveaza astazi, motiv pentru care depunem mai mult efort si punem mai mult suflet in realizarea planurilor noastre. Totusi, nu toate planurile sunt realizabile, iar nativii unor zodii risca sa-si iroseasca energia degeaba astazi daca nu analizeaza la rece informatiile de care dispun.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie

Berbecii apasa puternic pe acceleratie si sunt determinat sa demonstreze tuturor de ce sunt in stare. Insa omit anumiti factori esentiali situatiei lor de fapt si refuza sa primeasca sfaturi de la persoane avizate. Motiv pentru care exista astazi riscul sa o dea in bara cu o anumita chestiune, fie pe plan profesional, fie pe plan personal.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie

Taurii par sa fie acoperit de o cuvertura foarte comoda si calduroasa, planeta lor cheie – adica Venus – protejandu-i mai mult decat deobicei. Va fi o zi linistita pentru Tauri. Indiferent ce probleme ar putea aparea, ei vor finaliza ziua cu o stare de spirit impacata.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie

Gemenii trebuie sa fie cu bagare de seama pe plan personal. Exista riscul aparitiei unor detururi inutile in ceea ce priveste relatiile lor, iar daca nu sunt atenti la vorbele si la actiunile lor risca sa-si complice masiv urmatoarele saptamani. Gemenii navigheaza in ape tulburi si tind sa treaca cu vederea sfaturile si sustinerea primite de la cei dragi.

RAC – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie

Racii au impresia ca dragostea si relatia de cuplu ar trebui sa fie la fel de lejere ca o plimbare in parc intr-o zi insorita de mai, insa realitatea ii loveste destul de dur. Nativii din Rac constientizeaza, intr-un final, cat de complicata este de fapt natura relatiei lor de cuplu. In loc sa se panicheze, mai bine incearca sa-si caute si propriile hibe care pot fi cauze ale tensiunilor in dragoste.

Articolul integral pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni gemeni taur berbec horoscop 11 decembrie