MENIU

HOROSCOP . CE-ŢI REZERVĂ ASTRELE SĂPTĂMÂNA VIITOARE

<p>HOROSCOP</p>

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 11 - 17 aprilie.

BERBEC

Vă împrieteniţi cu un coleg şi vă decideţi să începeţi o activitate împreună. Aveţi mare grijă să nu-i faceţi confidenţe şi să nu exageraţi cu promisiunile! Toate negocierile de miercuri sunt avantajoase, iar perseverenţa dv. este răsplătită pe merit. În week-end, aveţi senzaţia că sunteţi „amorţită”.

TAUR

Neînţelegerile cu cei din anturaj se dovedesc frivole, deci nu e cazul să le daţi atenţie. Trăiţi cu speranţă o dorinţă maximă de a vă îmbogăţi. Cele tinere se gândesc joi la găsirea unui partener prosper, care să le scape de griji. E bine să nu vă certaţi cu nimeni, pentru a nu intra în încurcături.

GEMENI

Amicii vă fac marţi o vizită la serviciu fără să vă anunţe, dar vă ajută să treceţi peste starea de nemulţumire. Aşteptaţi miercuri veşti de la drum lung, dar vor mai întârzia. Cele ce activează ca designeri sau sunt creatoare de modă vor avea şanse maxime. Toate se vor „arunca” în activităţi noi.

RAC

Descoperiţi că persoana iubită este mai „bogată” decât dv., dar nu vă bucuraţi. Este de preferat să nu-i cereţi să vă împrumute bani, pentru ca relaţiile să nu se răcească. Speculaţiile dv. de miercuri sunt oneste, dar vreţi neapărat să-i impresionaţi pe cei din anturaj (mai ales pe şefii direcţi).

LEU

Faceţi marţi planuri, la care renunţaţi pentru a finaliza o lucrare ce s-a împotmolit din cauza colegilor. Lucraţi singură miercuri şi aveţi impresia că nu veţi termina niciodată. Apar propuneri atrăgătoare joi, dar şi multe contracte incomplete. Vineri, nu faceţi concesii şi nu aveţi milă de nimeni!

FECIOARĂ

Consideraţi că este nevoie să vă sacrificaţi marţi şi să ajutaţi rudele ce se află în suferinţă. Dacă nu vor accepta, nu trebuie să le faceţi reproşuri, pentru că nu ele au apelat la dv. Excludeţi joi ceea ce vă irită şi sunteţi ajutate chiar şi de necunoscuţi. Vineri, sunteţi lipsite de complexe.

BALANŢĂ

Calmul pe care îl afişaţi este fals şi răbdarea dv. e pe cale să cedeze. Vă enervează marţi acele persoane care susţin că trebuie să acţioneze pentru a vă repara greşelile. Miercuri, veţi „prelua” iniţiativele din mers! Performanţele dv. profesionale sunt excepţionale, dar atrag şi multe invidii.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodie astre horoscop săptămânal