MENIU

Horoscop: Afla-ti destinul, in functie de luna in care te-ai nascut!

<p>Horoscop</p>

Astrele isi pun amprenta asupra destinului nostru, la fel si luna in care ne-am nascut, iar de aceea este foarte important sa tinem cont de toate aceste lucruri pentru a sti la ce sa ne asteptam.

Ianuarie
Rolul tau este, fara doar si poate, unul de lider. Chiar daca, oficial, nu detii un post care sa iti ofere acest statut, iti este destul de usor sa ii faci pe cei din jur sa iti dea dreptate si sa te urmeze. Totusi, ar trebui sa o lasi mai moale in sectorul privat: intr-o relatie, cei doi indivizi au drepturi si obligatii egale. Asadar, invata sa fii mai deschisa fata de persoanele din viata ta.

Februarie
Persoanele nascute in februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place sa fie in centrul atentiei si se integreaza usor in orice mediu social sau profesional. Pe plan sentimental lucrurile sunt ceva mai complicate. Desi par persoane vesele si deschise, in interior ascund foarte multe frustrari. Au emotii complexe si isi schimba dispozitia foarte repede.

Martie Iti place sa ai mereu ceva de facut, sa fii in centrul atentiei, sa fii inconjurata de oameni si sa duci totul la extrem. De asemenea, esti foarte schimbatoare, motiv pentru care este relativ dificil pentru cei din jur sa tina pasul cu tine. Din punct de vedere emotional, nu esti genul de persoana statornica, dar atunci cand iti gasesti perechea esti capabila sa faci compromisuri.

Aprilie Persoanele nascute in luna aprilie sunt foarte zbuciumate si vor sa se bucure de toate placerile vietii. Cu toate acestea, ele se pregatesc pentru o viata matura. Au nevoie de siguranta materiala si financiara si trebuie sa-si stabileasca anumite obiective. Nu sunt persoane fidele, dar pot renunta la flirturi si aventuri daca intalnesc persoana potrivita.

Restul lunilor le găsești pe Ele.ro.

Mai multe articole despre:
lună ianuarie horoscop februarie astre destin