MENIU

Horoscop 6 februarie 2020. Vestea neașteptată pe care o primește această zodie

horoscop 6 februarie 2020

 Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 6 februarie 2020.

 Berbec 
  
 Ai luat o decizie și nu te lași influențat de nimeni și de nimic. Nici chiar partenerul de viață nu mai poate să te facă să te răzgândești. Totuși, ar fi bine să te asiguri că drumul pe care mergi este cel bun. 
  
 Taur 
  
 Astăzi ai de trecut printr-un moment mai tensionat. Te simți ca și cum urmează să dai un examen și riști să nu iei notă de trecere. Nu îți poți controla nici bătăile inimii. Încearcă să te liniștești, vei vedea că totul se va sfârși cu bine. 
  
 Gemeni 
  
 Se apropie o zi importantă pentru tine. Ai avut mult de lucru în ultima perioadă și vrei că în final totul să iasă perfect. Știi bine că totul este pus la punct până în ultimul detaliu. Pregătește-te să sărbătorești. 
  
 Rac 
  
 Fii gata de o zi mai aspră la birou! Vor avea loc câteva discuții mai tensionate care te implică și pe ține. Orice ar fi, cea mai bună abordare e sinceritatea. Spre seară ai putea avea parte de o surpriză. 
  
 Leu 
  
 Ca să obții ceea ce îți dorești vei fi nevoit să cheltuiești o sumă foarte mare. Dacă de obicei te-ai fi gândit de două ori înainte să achiți, acum nu ai nicio ezitare. Gândul că acum vei avea ceva ce îți doreai de foarte mult timp te face să zâmbești. 
  
 Fecioară 
  
 Ai foarte multe în plan astăzi și nu știi dacă vei face față. Împarte totul în două și roagă pe cineva din familie să te ajute. Altfel, în câteva ore o să te simți epuizat și abia o să reziști până seară. 
  
 Balanța 
  
 Cei din jur îți reproșează că uneori nu iei în serios viață. Ar trebui să dai dovadă de mai multă maturitate mai ales că se întâmplă ceva destul de serios în preajmă ta. Faptul că ignori anumite lucruri, nu înseamnă că ele nu există. 
  
 Scorpion 
  
 Reușita pe care o ai te aduce în centrul atenției printre prieteni. Nu ești obișnuit să fii pus în această postură și te emoționezi ușor. Bucură-te de faptul că lumea vrea să vorbească cu ține. E o ocazie excelentă pentru socializare. 
  
 Săgetător 
  
 Ești plin de entuziasm. Sunt șanse să semnezi un contract care ar putea să-ți schimbe viață. Știi că ai muncit foarte mult pentru asta și meriți din plin. Deja te și gândești cum să sărbătorești. Vrei că toți prietenii să știe cât ești de fericit. 
  
 Capricorn 
  
 Ți se propune o nouă funcție sau noi atribuții. Ești luat prin surprindere și încerci să îți dai seamă dacă ar trebui să accepți sau nu. Înainte de a da un răspuns final, analizează bine situația. Pune în balanța avantajele și dezavantajele. 
  
 Vărsător 
  
 Te îngrijorează situația unei rude apropiate care trece printr-o perioadă dificilă. Gândurile care te frământă nu te lasă să te concentrezi asupra unor activități la locul de muncă și din cauza asta este posibil să întâmpini câteva probleme cu șefii. 
  
 Pești 
  
 Ai grijă cu cine stai de vorba astăzi. Evită să îți povestești viață în cele mai mici detalii unor persoane pe care nu le cunoști bine indiferent cât de cumsecade păr. Seară ajungi acasă târziu, așa că nu îți programă nicio ieșire în oraș. 

sursa