MENIU

Horoscop 29 şi 30 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 29 şi 30 octombrie. Previziuni pentru toate zodiile.

BERBEC
Veti fi foarte entuziasmati cu privire la ceva ce se va intampla pe plan personal. Simtiti ca va sare inima din piept si ati striga cat puteti de tare pentru ca toti sa va observe fericirea.

TAUR
Weekend-ul acesta veti fi mai mult pe drumuri din cauza unor persoane care v-au implicat fara voia voastra intr-un proiect. Abia duminica seara veti avea putin timp sa respirati.

GEMENI
Marele dezavantaj al acestor doua zile este ca nu veti avea timp de voi, insa veti sta mult in compania prietenilor. Nu i-ati vazut de mult timp si acum recuperati tot. Vreti sa aflati tot ceea ce au facut si pentru asta veti avea nevoie de cateva ore.

OFERTE FOARTE BUNE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!

RAC
Urmeaza un weekend in care o sa va intalniti cu foarte multi oameni dragi, fie rude, fie prieteni. Va incarcati bateriile pentru perioada urmatoare.

LEU
Nu ati tinut cont de parerea nimanui si ati facut doar ce ati vrut. Problema este ca acum incepeti sa regretati ceea ce s-a intamplat si va dati peste cap ca sa gasiti solutia salvatoare. Acum este cazul sa luati in seama ce zic si cei din jurul vostru.

FECIOARA
Urma sa faceti o deplasare in afara orasului, insa se anuleaza din motive financiare. Totusi, dati curs invitatiei unor cunostinte si o sa iesiti in oras.

BALANTA
Va fi un weekend care o sa va ameteasca. Aveti momente in care sunteti extrem de agitati, dar si clipe in care leneviti cateva ore in sir. O sa va odihniti.

SCORPION
Incercati ceva nou si indrazniti sa va depasiti limitele. In ultima vreme ati fost intr-o perioada de monotonie si nimic nu va mai aducea zambetul pe buze.

SAGETATOR
Doua zile de treaba. Nici sa nu va ganditi sa va faceti planuri de plecare pentru ca nu o sa aveti timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastra, iar familia se bazeaza pe voi.

CAPRICORN
Sunteti foarte relaxati si va bucurati de cele doua zile libere, dupa o saptamana aglomerata. Este posibil sa plecati din oras intr-un loc mult mai linistit.

VARSATOR
Sunteti tentati sa va faceti ordine in viata sociala in aceste zile. Reluati legaturile cu anumite persoane, dar ii scoateti incet, dar sigur, din viata voastra pe acei oameni care v-au aratat ca nu va sunt prieteni adevarati.

PESTI
Este vremea sa petreceti. Primiti cateva vesti excelente si luati imediat o sampanie pentru a sarbatori. Nu o sa va opriti pana duminica seara, cand veti fi epuizati.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zilnic