MENIU

Horoscop 28 ianuarie. Zodia pusă la grea încercare de familie 

Horoscop 28 ianuarie. Zodia pusă la grea încercare de familie

Iată ce v-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 iaanuarie 2023.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Pe Berbeci îi așteaptă o schimbare. Fiecare decizie pe care o iei îți va fi de mare ajutor pentru starea ta de spirit. Ai o zi plină alături de prieteni dragi, mâncare și povești frumoase.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Taurii așteaptă niște musafiri și fac totul să se pregătească pentu asta. O veste mare va fi anunțată. Fiți atenți la lucrurile mărunte.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Gemenii se pregătesc de o vacanță. O ieșire scurtă, departe de agitație, o să te ajute foarte mult să îți refaci forțele. O să apară niște cheltuieli, dar nu ai de ce să te îngrijorezi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Racii nu pot sta departe de conflicte. Este posibil ca cineva dintre prieteni să-ți atragă atenția despre comportamentul tău. Ai grijă cum îți exprimi emoțiile. Ocupă-te de pasiunile tale pentru a-ți clarifica gândurile.

Leu: 23 iulie – 22 august
Nativii din zodia Leu au parte de multe provocări. Este o perioadă mai tensionată între tine și partenerul tău de viață. Este nevoie de o discuție serioasă ca să rezolvați situația.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Nativii Fecioară se vor concentra pe lucrurile din planul personal. Nu ai mai avut timp deloc de lucrurile care-ți aduc bucurie. Dar și relaxarea este pe listă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Balanțele încearcă să se ocupe mai mult de sănătatea lor. Vrei să începi un nou plan alimentar, să faci mai multă mișcare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Partenerul îți propune să ieșiți din zona de confort și să începeți un nou capitol în relația voastră. Ai încredere în instinctele tale și ia decizia corectă, fără prea multe emoții.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Scorpionii resimt emoții puternice care o să le strice dispoziția. Ultima perioadă a fost destul de stresantă. E bine să iei o pauză și să te mai relaxezi. Sănătatea ta este cea mai impotantă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Capricornii vor pregăti mai multe bucate gustoase pentru familie. Ai mare nevoie de timp petrecut alături de cei mici pentru a te mai detensiona. Momentele tandre alături de cei dragi sunt foarte importante pentru tine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Vrei să pleci departe de casă și să schimbi peisajul. O ieșire la munte te va oxigena, cu aer proaspăt, prieteni dragi, perfecte pentru relaxare. 

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești se vor relaxa la un centru spa sau la un salon de masaj. Ai vrea să mai faci și niște cumpărături, însă mai trebuie să economisești și bani.

Sursa: Astrology.com

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscop 28 ianuarie horoscop zilnic