MENIU

Horoscop 27 februarie. Zodia care e pe placul tuturor şi are câştiguri financiare

Horoscopul zilei, 27 februarie 2016. Zodia Gemenilor este una dintre norocoasele zodiacului: tot ce fac sâmbătă este pe placul tuturor şi mai ales al şefilor!

BERBEC – Relatia cu cineva apropiat sufera o transformare radicala. Aprecieri entuziaste la serviciu, unde ati probat inca o data talentul vostru si pasiunea pentru ceea ce faceti.

TAUR – Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si evitati certurile.

GEMENI – Dati dovada de perseverenta in tot ceea ce faceti si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aprecierea sefilor vine si cu un mic castig financiar.

RAC – Sunt sanse mari sa plecati din oras, insa nu in interes de serviciu, ci pentru distractie. Compania va fi una extrem de placuta, dar va va epuiza.

LEU – Astazi faceti haz de necaz la orice pas. Oricat de inconfortabile vor fi unele situatii, voi cautati partea buna si va amuzati copios.

FECIOARA – Pentru voi ziua va fi perfecta. Partenerul de viata va face pe plac, familia va este aproape, iar colegii de serviciu sunt interesati sa va intre in gratii.

BALANTA – Descoperiti ca va puteti simti bine si cu bani putini. O plimbare prin parc, o iesire la un muzeu, sau poate intoarcerea unei vizite sunt lucruri la indemana oricui.

SCORPION – A venit momentul sa fiti mai curajosi. Ati testat terenul pana acum, stiti ce aveti de facut, asa ca nu este cazul sa mai stati pe ganduri.

SAGETATOR – Tanjiti dupa o situatie mai buna. Sunteti hotarati sa faceti o schimbare in bine in viata voastra si astazi veti intelege de unde trebuie sa porniti.

CAPRICORN – Personalitatea voastra puternica si luminoasa ii impresioneaza astazi pe cei din jur. Toti sunt atrasi ca un magnet de voi si va asculta sfaturile.

VARSATOR – Va plac jocurile si faceti orice sa ii atrageti si pe altii in ele. Fiti responsabil si fiti atent, pentru ca nu cumva sa raniti asteptarile unei persoane dragi.

PESTI – Relatia cu partenerul de viata decurge minunat. Tot ceea ce faceti sta sub semnul iubirii si sunteti mai fericiti ca niciodata.

Sursa: Radio Constanţa

Mai multe articole despre:
horoscop zodii astologie horoscop 27 februarie