MENIU

Horoscop 26 februarie. Zodia care primeşte veşti importante, care îi schimbă viitorul

Horoscopul zilei 26 februarie 2016. Peştii primesc veşti importante.

BERBEC – Aveti multe idei creative care va deschid drumuri la care nici nu va gandeati pana acum. O persoana importanta va propune o colaborare din care aveti doar de castigat.

TAUR – Sunteti intr-o stare buna si va este usor azi la serviciu atat sa rezolvati sarcinile profesionale, cat si unele situatii conflictuale care apar.

GEMENI – Puneti la bataie un plan detaliat pentru a concretiza un proiect la care visati de mult. Spre seara sarbatoriti succesul impreuna cu oamenii dragi.

RAC – Este o zi minunata pentru a interactiona cu prietenii si familia. Va bucurati de comunicare sincera cu cei dragi.

LEU – Ziua de astazi va fi una foarte complicata pentru voi. Este posibil sa faceti cateva schimbari in relatia cu o persoana foarte importanta din viata personala.

FECIOARA – Sunteti astazi relaxati, visatori si cu zambetul pe buze. Este posibil ca relatia cu partenerul de cuplu sa aiba parte de multe surprize neasteptate. Si fericite, scrie radioconstanta.ro.

BALANTA – O incertitudine legata de casa, camin, sau rude va pune pe ganduri si va consuma energia. Asteptati linistit pana la aparitia concreta a unor detalii noi.

SCORPION – Astazi sunteti nevoiti sa va amanati toate planurile. Este posibil sa mergeti intr-o calatorie de interes profesional. Aceasta se va dovedi a fi foarte benefica pentru voi atat acum, cat si in viitorul apropiat.

SAGETATOR – A venit momentul sa operati schimbarile pe care le doriti de foarte mult timp. Aveti incredere in oamenii cu care colaborati si lasati-va ghidati de acestia.

CAPRICORN – Ziua incepe cu o oportunitate minunata . Desi aveti foarte multe pe cap, decideti sa profitati de aceasta sansa si sa va incercati norocul.

VARSATOR – Inca de la primele ore ale diminetii sunteti foarte energici si aveti multe idei bune. Superiorii va trimit la o intalnire de afaceri, unde reusiti sa incheiati o colaborare destul de importanta.

PESTI – Pentru voi, este o zi cu multe vesti importante. De aici incolo depinde ce decizii luati si cum reusiti sa fructificati informatiile pe care le primiti.