MENIU

Horoscop 25 februarie 2016. Zodia care va cheltui sume mari de bani, în cel mai original mod

Horoscopul zilei, 25 februarie 2016. Scorpionii fac cheltuieli neprevăzute, într-un mod absolut original.

Berbec – Pregatiti-va pentru o perioada ceva mai solicitanta,in care macar temporar veti pierde scopul final din vedere. In acest context e indicat sa va menajati mai mult.

Taur – O zi palpitanta in care vi se ofera sanse de actiune si afirmare. Uitati orice sfiala sau temeri si experimentati senzatia de a fi sub luminile rampei.

Gemeni – Se iveste o problema in care trebuie sa vedeti un imbold revigorant. Tot ceea ce va stimuleaza iesirea din zona de confort trebuie apreciat si exploatat.

Rac – Pentru voi, dragostea pluteste in aer. Sunteti fericiti mai degraba pentru ca iubiti, decat pentru ca sunteti iubiti. La domiciliu apare necesitatea unor reparatii.

Leu – Va aflati intr-o etapa de efervescenta creatoare care se va rasfrange benefic in toate aspectele vietii. E necesar totusi sa nu deveniti abuzivi cu timpul altora, oricat de molipsiti ar fi de entuziasmul vostru.

Fecioara – In planul relatiilor se va produce o noutate cu efecte in lant: schimbarea domiciliului, sau reorientarea spre interese noi. Rezultatele depind de integritatea cu care veti actiona.

Balanta – Va rezolvati in sfarsit o chestiune administrativa la serviciu, gratie careia veti fi mai disponibil si in alte planuri. Sanatatea va solicita mai multa grija, in special mai multa odihna.

Scorpion – Veti cheltui niste sume mai mari de bani intr-o maniera absolut originala. Nu e cazul sa va faceti probleme, astrele va protejeaza, iar fazele de acest fel, daca nu devin obisnuinta, au efect terapeutic garantat.

Sagetator – Veti castiga un prestigiu aparte, dar exista si un revers, deoarece il primiti in defavoarea unor buni amici. Nu aveti cum sa-i faceti sa inteleaga ca nu sunteti voi sunteti vinovati de situatia creata, asa ca lasati lucrurile sa-si continue cursul firesc.

Capricorn – Din punct de vedere sentimental lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru voi. Sinceritatea va e foarte apreciata si cu ea veti deschide foarte larg inima partenerului.

Varsator – Sunteti din ce in ce mai vulnerabili in fata unor tentatii periculoase pentru linistea voastra sufleteasca. E o zi norocoasa in plan financiar, asa ca puteti lua orice decizie care are legatura cu banii.

Pesti – Incercati prin cadouri sau alte recompense sa reparati o greseala comisa fata de cineva care v-a fost fidel. Momentul va fi depasit, asa ca ganditi-va sa serbati impacarea.

Sursa: Radio Constanţa