MENIU

Horoscop 24 mai 2020. Află ce îți rezervă astrele în ziua de DUMINICĂ

Horoscopul zilei de duminică, 24 mai 2020.

Berbec

Dacă trebuie să te pregătești pentru un examen, o lucrare, să susții un proiect sau un interviu de angajare, astăzi este o zi bună pentru acumulare de cunoștințe, pentru scris și pregătit strategii pe termen lung.

 

Taur

 

Ai planuri mari în ceea ce privește suplimentarea veniturilor, iar contextual astral de astăzi îți scoate în cale oportunități. Ești deschisă la colaborări, mai ales că poți să dispui de timpul tău. Dacă decizi să-ți iei o astfel de sarcină, s-ar putea ca eforturile să merite.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, în care Luna va fi în conjuncție cu Mercur, îți aduce o stare bună, ești spontană și dispusă să încerci lucruri noi. Totodată, aspectul astral îți dă impulsul să-ți reînnoiești garderoba, așa că, mergi la cumpărături.

Rac

Configurația astrală de astăzi, cu aspectele care se perfectează în casa subconștientului, aduc la suprafață unele evenimente și situații din trecut, din cauza cărora te mai frămânți când și când. Astăzi este una dintre acele zile, însă nu lăsa să te afecteze, mai ales că ai capacitatea mentală să treci peste.

Leu

Contextul astral de astăzi cu Luna în conjunctie cu Mercur, care se formează în casa planurilor pe termen lung și a proiectelor de grup, anunță evenimente, unele cu surpriză și întâlniri cu oameni de la care ai putea să înveți multe lucruri noi și care te vor ajuta în carieră pe viitor.

Fecioară

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale este dinamizat astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur, context care ar putea să aducă multe schimbări în sfera profesională, mai ales dacă primești propuneri tentante. Posibil să ți se aprecieze meritele, să crești în ochii șefilor sau să vrei să-ți schimbi domeniul de activitate la îndemnul unui fost șef, care te cheamă să lucrezi cu el.

Citește continuarea pe perfecte.ro

Mai multe articole despre:
horoscop