MENIU

HOROSCOP 24 mai 2019 - Ai șansa să fii avansat în carieră!

HOROSCOP 24 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de vineri, 24 mai 2019. 

Berbec

Un eveniment neprevăzut te obligă să anulezi tot ceea ce ai programat pentru astăzi. Nu îți convine situația, deoarece era ceva ce trebuia să fie rezolvat până în weekend. Poate ai alt plan.

Taur

Tocmai ți-ai descoperit o nouă pasiune. Nu credeai că te-ar putea interesa așa ceva, dar ai ajuns acum să te gândești numai la asta. Seara o să încerci să îți convingi și partenerul să se implice.

Gemeni

Cineva din conducere te ia prin surprindere și îți lansează o invitație. Nu știi cum să reacționezi și încerci să realizezi dacă este cazul să accepți sau nu. Nu te gândi doar la prezent, gândește-te și la viitor.

Rac

Ai grijă la micile probleme de sănătate. Nu ar fi rău să faci un control mai amănunțit, mai ales că nu ai mai fost de multă vreme pe la medic. Seara, dacă nu te grăbești, riști să întârzii la o întâlnire.

Leu

Ești puțin cam agitat pentru că azi urmează să negociezi ceva important. Poate fi vorba despre ceva legat de carieră sau de o achiziție pe care ți-o dorești de mult. Fii atent la detalii.

Fecioara 

Dacă vrei să faci niște modificări importante, nu ar strica să-i anunți și pe cei din jur, mai ales dacă-i poate afecta. Ia în calcul și alte variante, în cazul în care nu primești aprobarea tuturor. Fii flexibil.

Balanța

Ai emoții. Astăzi urmează să începi o nouă etapă și asta te sperie puțin, însă pentru ține reprezintă o mare provocare. Ai grijă cu cine stai de vorba, nu toți sunt bine intenționați.

Scorpion

Ai șansa să avansezi în funcție, însă nu te grăbi să accepți. Cere informații de la cei care știu despre ce este vorba și vezi dacă ți se potrivește. Nu ești genul care să-și dorească o carieră chiar cu orice preț.

Săgetător

Ești prins în tot felul de activități și ai senzația că nu se mai termină. Trebuie să înveți să spui "stop". Nu mai aștepta, pune mână pe telefon și sună-ți prietenii. Tocmai ți-a venit o idee grozavă pentru weekend.

Capricorn

Tocmai ai aflat că urmează să primești niște musafiri, rude ale partenerului de viață. Degeaba sperai la un weekend liniștit, acum știi că te aștepta unul agitat. Ai grijă, te mai așteaptă o surpriză!

Vărsător

Încearcă să nu mai analizezi atât fiecare pas și nu mai aștepta să primești răspunsuri la întrebări pe care nu le pui. Ia în considerare sfaturile primite astăzi pentru că îți vor fi de mare ajutor.

Pești

Nu ai chef de discuții prea serioase astăzi. Ești la muncă, dar gândul îți zboară altundeva așa că încerci să eviți întâlnirile profesionale. După-amiază vrei să te răsfeți puțin și pierzi vremea prin oraș. Ai grijă la lucrurile de valoare.

sursa