MENIU

Horoscop 24 aprilie 2018. O zodie își poate găsi marea dragoste |realitatea.net

Horoscop 24 aprilie 2018. Este o zi foarte bună pentru comunicare, reconciliere, dar și pentru a discuta noi contracte. Săgetătorii au șansa să-și facă o relație de lungă durată. Vezi previziunile pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 BERBEC

Berbec: comunicarea este foarte bună astăzi. Chiron în Venus se ocupă de sectorul comunicării. Este o perioadă bună să vă apucați să scrieți o carte sau să compuneți poezii. Aveți o influență bună asupra celor din jur, întrucât reușiți să vă puneți în valoare limbajul corpului. Nu vă temeți să abordați nici subiecte tabu, mai ales cu partenerul vostru. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 TAUR

Taurul: este o perioadă bună de câștig financiar și descoperiți resurse ascunse, așa că puteți merge liniștiți la cumpărături. Sunteți într-o perioadă de armonie cu cei din jurul vostru, iar cu familia reușiți să comunicați foarte bine, datorită lui Chiron în Venus. Veți reuși să obțineți tot ce vă doriți, mai ales că aveți o perioadă bună de comunicare.

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 GEMENI

Gemeni: este o zi bună pentru reconsiliere, întâlniri și chiar ați putea să întâlniți pe cineva cu care să legați o relație pe plan sentimental sau puteți descoperi sentimente pentru cineva cunoscut. Prietenii vă sunt de ajutor în această perioadă. Sunteți în centrul atenției, iar orice problemă socială poate fi rezolvată cu succes. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 RAC

Rac: Este o zi bună pentru a vă ocupa de cariera și chiar pentru a obține o avansare sau o mărire de salariu. În afaceri, ați putea încheia un contract destul de bun. În ceea ce privește viața sentimentală, sunteți într-o perioadă de confuzie și există riscul să rupeți o relație. Ar fi bine să faceți o reevaluare a sentimentelor voastre și să nu luați o decizie în grabă.

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 LEU

Pentru lei urmează o perioadă de patru săptămâni în care vor străluci, vor fi în centrul atenției. Important este și cât sunteți de deschiși la propunerile care vor veni, pentru că nu duceți lipsă de sprijin din partea familiei și a prietenilor. Relațiile pe partea de comunicare sunt excelente și aveți mari șanse să vă realizați profesional. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 FECIOARĂ

Fecioarele sunt încurajate să mediteze mai mult asupra obiectivelor. Este o perioadă de vindecare a problemelor din trecut și totodată un moment bun să vă dezvoltați mai mult pe plan personale, însă atenție să nu vă grăbiți. Orice lucruru pe care îl faci astăzi este bine să fie făcut după un plan bine stabilit. 
Venus se îndreaptă astăzi spre topul diagramei tale solare, draga Fecioară, și până în 19 mai te afli într-o lumină deosebit de favorabilă.

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 BALANȚĂ

Balanța are parte de o zi excelentă cu partenerul. Chiar este indicat să discutați orice problemă pe care credeți că o aveți și de ce nu să vă faceți planuri pentru termen lung. La serviciu are parte de laude și aprecieri din partea superiorilor pentru deschidere și onestitate și pentru felul în care rezolvă lucrurile. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 SCORPION

Scorpionul nu are o zi foarte bună. Vor ieși la iveală mai multe secrete de cuplu pe care le-ar fi vrut îngropate. Ar trebui pe lângă îndrăzneala pe care o au, să dea dovadă și de înțelegere mai multă. La serviciu, sunt șanse să fiți apreciat pentru munca depusă. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 SĂGETĂTOR

Săgetătorul primește astăzi o provocare de natură sentimentală. Este un moment excelent pentru a atrage pe cineva în viața sentimentală și sunt șanse de o relație pe termen lung. Până pe 19 mai, săgetătorii vor reuși să facă multe cuceriri. Mare atenție la sănătate că pot apărea unele probleme. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 CAPRICORN

Capricornul reușește să rezolve probleme de familie și probleme prin gospodărie. Este o perioadă bună să începeți un tratament sau să începeți o dietă care să dea roade. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 VĂRSĂTOR

Vărsătorul reușește să obțină satisfacție dintr-un hobby sau o activitate relaxantă. Totodată, ei vor obține o satisfacție enormă că a reușit să dea un exemplu bun celor din jurul lor, fie că sunt acasă, la școală sau la serviciu. Micile bucurii pe care le faceți celor dragi, se pot transforma în recompense majore. 

HOROSCOP 24 APRILIE 2018 PEȘTI

Peștii să fie atenți la bani. Este o perioadă bună să încheie un contract, însă mare atenție la micile capcane. Nu strică să vă consultați și cu cineva că poate v-a scăpat un detaliu care să vă pună probleme mai târziu. În ceea ce privește relațiile, este un moment bun de reconciliere, împăcare, comunicare. 

sursa

 

Horoscopul săptămânii 20-26 aprilie 2018. O zodie schimbă locul de muncă