MENIU

HOROSCOP 22 mai 2019. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 22 mai 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de miercuri, 22 mai 2019. 

Berbec


Încearcă să faci mai multă mișcare pentru că în ultima vreme ai ignorat acest aspect, iar organismul tău simte așa. Că să nu ajungi să ai probleme de sănătate, fă-ți un program și ține-te de el.

Taur

Oboseală și tensiunea din ultima perioadă te-au dat peste cap. Ai avut o ieșire nervoasă față de un coleg apropiat și acum regreți. Liniștește-te, vezi de ce s-a întâmplat și repară ce mai poți.

Gemeni

Nu poți spune că ești în cea mai bună formă astăzi. Încearcă să eviți activitățile ce te pot solicita mult din punct de vedere fizic și odihnește-te cât poți. Treburile pot să aștepte până mâine.

Rac

Ești nevoit să anulezi tot ce aveai în plan pentru astăzi, pentru că trebuie să te ocupi de o rudă care vine în vizită. Cel mai mult te deranjează că este o persoană pretențioasă și vei fi nevoit să te asiguri că totul este perfect.

Leu

Ești pus în încurcătură. Ai uitat să faci ceva important astăzi și va trebui să găsești o scuză cât mai bună. Te vei liniștii când vei află că nu mai e urgent, așa că mai ai timp la dispoziție.

Fecioară

Așteaptă-te la ceva ieșit din comun astăzi. Niște colegi mai glumeți pun la cale o surpriză pentru ține. Nu poți să știi niciodată ce le poate trece prin cap...

Balanța

E drept că la job atmosferă este destul de stresantă, însă compensezi din plin în viață personală. Relația cu persoană iubită evoluează foarte bine. Ți se pregătește și o surpriză.

Scorpion

Nu-ți umple complet agendă pe ziua de azi, pentru că se va întâmplă un eveniment ce te va luă prin surprindere. Nu-ți fie teamă, e ceva plăcut la care chiar nu te-ai fi așteptat.

Săgetător

Treci printr-o situație mai dificilă. Problemele de care trebuie să te ocupi îți acaparează tot timpul și nu prea mai dai pe la birou. Nu exagera, riști să îți pierzi slujbă.

Capricorn

Ești agitat și intri în panică de la prima oră. Ai impresia că nu o să termini la timp nimic din ceea ce ai de făcut. Păstrează-ți cumpătul pentru că altfel chiar nu o să reușești să finalizezi tot.

Vărsător

Te așteaptă o zi extrem de aglomerată. Nu ai parte de niciun moment liber nici la birou, nici după program. Seară ești ocupat până târziu, deci nu îți programă nimic.

Pești

Ești presat de șefi să termini un proiect. Ai avea nevoie de ajutor, însă colegul cu care te înțelegi bine lipsește. Vezi dacă poți obține o amânare, dacă nu, descurcă-te, cumva, singur.

sursa:ziuadecj.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
horoscop 22 mai HOROSCOP 22 mai 2019