MENIU

Horoscop 21 septembrie. Bucurie mare! În sfârşit, norocul îţi surâde. Nu te aşteptai la una ca asta!

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de luni, 21 septembrie 2020.

Berbec

Felul în care îți faci apariția azi îi impresioneaza pe toți. Nu ți-ai schimbat doar look-ul, ci și atitudinea. Vei fi în mijlocul atenției și vei strânge o mulțime de complimente.

Taur

Eșți gata să ajuți un prieten care a intrat într-un mic necaz și te dai peste cap să găseșți o soluție. Vei fi dezamăgit când, la final, efortul tău nu va fi apreciat.

Gemeni

Dacă nu te agiți și ai suficientă răbdare atunci când trebuie, nu ai cum să nu faci față la tot ceea ce se întâmplă azi. Trebuie doar să fii atent la detalii.

Rac

Îți vin ideile pe bandă rulantă. Tot ceea ce propui e ingenios și are șanse mari de reușită. Vei fi apreciat pentru ideile tale originale. Încearcă să te menții așa!

Leu

Relația cu persoană iubita s-ar putea îmbunătăți. Asta, cu condiția să să nu iei în seama sfaturile unor persoane mai răutăcioase din jurul tău.

Fecioara

Ai planuri noi și vrei să te apuci imediat de treaba. Te bucuri când vezi că cei din jurul tău te susțîn și încearcă cum poate fiecare să te ajute. Urmează să primeșți o veste bună de la o persoană mai în vârstă din familie.

Balanță

Toată lumea e de acord că ai muncit mult în ultima vreme, însă ți se spune că nu ai fost singurul... Nu te enerva că nimeni nu observă eforturile tale. Dacă crezi că ai nevoie, ia-ți câteva zile de concediu.

Scorpion

Simți că nu mai termini niciodată ce ai de lucrul. Noroc că ai la cine apela pentru ajutor. Nu uită să le mulțumeșți celor care se implică, pentru ceea ce fac pentru ține.

Săgetător

Ideea de a face o schimbare în domeniul profesional nu te-a părăsit, dimpotrivă! Te gândeșți din ce în ce mai serios să te dedici lucrurilor care te pasionează cu adevărat.

Capricorn

Dimineață se întâmplă ceva neobișnuit care te pune pe gânduri. Nu mai eșți sigur că proiectul la care lucrezi merită tot efortul și încerci să faci ceva pentru a te asigura că muncă ta nu este în zadar.

Vărsător

Eșți prins cu treburi și uiți cu totul de o întâlnire importantă. Când realizezi ce ai făcut, știi clar că urmează ceva de rău. Pregătește o scuză pertinentă.

Pești

Urmează să iei parte la o discuție importantă astăzi, așa că nu-ți lasă gândul să zboare aiurea și concentrează-te pe ce ai de făcut.

Mai multe articole despre: