MENIU

Horoscop 21 septembrie 2019. Schimbări majore pentru aceste zodii

Protejaţii lui Dumnezeu. Zodiile cărora Divinitatea le dă putere

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019; astăzi are loc a treia și ultima oară pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter și Neptun și este pentru ultima data.

Folosește ziua de azi și tot weekendul că să îți clarifici viziunea pentru viitor și să îți hrănești spiritul. Te va ajuta și susține în față schimbărilor majore structurale din următorii ani.

După această zi, acest aspect începe să pălească și la fel și abilitatea noastră de a visa și a ne dezvolta imaginația. Din fericire, Luna este în Gemeni deci sunt multe opțiuni și posibilități disponibile care să ne inspire, dar și discuții cu oameni care vin cu viziunile lor pline de altă inspirație.

Știm că Jupiter ne conduce viziunea și Neptun imaginația și compasiunea. Cele două la un loc duc la o șansa reală de a crea o viziune mult mai mare și în acord cu spiritul.

Totul pare posibil, deci nu te lăsa rătăcit în alte detalii azi și visează la nivel mare! Avem de profitat de
această energie super romantică și plină de vise mari pentru că ea e specifică anului 2019 ; în
2020 abordarea este mai cu picioarele pe pământ, mai realistă și mai materialistă.

Neptun va continuă să ne inspire, dar unele realități vor fi dificil de ignorat.

Deci folosește ziua de azi și tot weekendul că să îți clarifici viziunea pentru viitor și să îți hrănești spiritul. Te va ajuta și susține în față schimbărilor majore structurale din următorii ani. 

Horoscopul zilnic

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Conectează-te azi cu cei care te susțin în urcușurile tale și îți încurajează fanteziile, în loc să o faci cu cei ce te coboară cu picioarele pe pământ. Există o nevoie că tu să strălucești mai puternic decât de obicei și nu e niciun motiv să nu fie așa. Cât timp te aliniezi cu oamen admirabili și cu cauze nobile, totul va funcționa splendid pentru ține, vei vedea.

Horoscop azi TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ai copii, poți avea unele provocări cu aceștia ce pot fi melodramatici sau pot fi preocupați de o relație de prietenie sau de imaginea proprie. Dramele lor pot părea nesemnificative însă ele sunt uriașe în viață copilului tău. Încearcă să fii empatic și înțelegător azi. Dacă nu ești părinte, aceeași recomandare îți este valabilă în cazul în care cineva din anturajul tău se confruntă cu un conflict sufletesc ce îi pare de nesurmontat. O vorba de încurajare și o îmbrățișare fac minuni.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Deschide gura și spune ceva astăzi. Poate că coci ceva în interiorul tău pe un subiect care s-ar rezolva mult mai ușor dacă, pur și simplu, ți-ai verbaliza preocupările cu cei din jurul tău. Cheia pentru ține acum este să nu ai un cui și un gând negativ pe tot ce apare în calea ta. Dacă vrei să iasă favorabil multe situații, trebuie să îți menții o atitudine de încredere și speranța. 

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
horoscop