MENIU

HOROSCOP 19 iunie 2019. O ședință la locul de muncă te va ține în suspans

HOROSCOP 19 iunie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de miercuri, 19 iunie 2019. 

Berbec

Astăzi ajungi la concluzia că ești norocos. Ceea ce se întâmplă pe la prânz te va face să crezi asta, deși nu ești genul de persoană care să fie preocupată de așa ceva. Nici spre seară nu îți trece uimirea.

Taur

Aștepți o vizită din partea unei rude a partenerului de viață și vrei să faci o impresie bună. După ce cumperi de toate și faci casa "lună" afli că musafirul așteptat amână sosirea. Te simți oarecum ușurat.

Gemeni

Ai răbdare! Acesta este îndemnul pe care-l vei auzi cel mai des astăzi. Timpul trece greu și pare că nu se întâmplă nimic. Situația se schimbă spre seară când te întâlnești cu cei mai buni prieteni. În sfârșit ceva acțiune!

Rac

Ești așteptat la un eveniment, însă din cauza programului încărcat de la muncă nu mai ajungi. Cel mai bine ar fi să anunți asta din timp, altfel, cei care te așteaptă s-ar putea supără pe tine.

Leu

Urmează o ședință la locul de muncă și nu știi la ce să te aștepți. Indiferent ce se hotărăște, încearcă să îți păstrezi calmul. Nu reacționa imediat. Găsești tu o soluție mai târziu.

Fecioară

Ai aflat ceva și nu îți vine să crezi că este adevărat. Ceea ce întâmplă pare a fi decupat dintr-o secvența de film. Ești hotărât să faci cercetări și să afli care este realitatea. Vei fi surprins!

Balanța

Atitudinea cuiva de la locul de muncă îți ridica semne de întrebare. Nu înțelegi de ce îți da astfel de replici. Încerci să afli ce s-a întâmplat, dar nimeni nu vrea să vorbească. Abia după ședința de după-amiază realizezi ce se întâmplă. 

Scorpion

Intri într-un conflict cu cineva din familie care nu împărtășește aceleași idei cu tine. Încerci să-i explici poziția ta cu calm, dar constați că nu ești nici măcar ascultat. Abia acum constați că modul vostru de gândire e diferit.

Capricorn

Nu te lăsa descurajat de faptul că nimic nu îți iese astăzi așa cum ai plănuit. Asta înseamnă, doar, că mâine trebuie să o iei de la început. Te mai înveselești spre seară când cineva drag îți face o surpriză.

Vărsător

Nu ești atent și pierzi o informație care ți-ar fi fost de folos în proiectul la care lucrezi. Cei care au de câștigat sunt tocmai adversarii tăi. Pe viitor încearcă să fii mai atent.

Pești

Ești prea ocupat că să mai ai timp și de "nimicurile" celor din jur. O să îți dai seama că ai greșit când vei afla, mai exact, despre ce era vorba. Bucură-te că, în final, totul s-a terminat cu bine!

sursa: ziuadecj.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
horoscop 19 iunie HOROSCOP 19 iunie 2019