MENIU

Horoscop 16 decembrie. Două zodii pierd banii printre degete - zi foarte romantică pentru altele

Berbecii îşi petrec ziua la cumpărături, nativii zodiei Fecioara au parte de o zi speciala, iar cei născuţi în zodia Săgetător se bucură de o zi romantică.

BERBEC

Vreţi să evadaţi preţ de câteva momente şi să va închideţi telefonul şi să plecaţi la o plimbare. Chiar şi una prin magazine se va dovedi bună pentru voi.

TAUR

Sunteţi foarte grăbiţi şi nu sunteţi atenţi la o informaţie venită din partea cuiva cu o funcţie importantă. Fiţi ceva mai calmi pentru a nu mai ajunge în astfel de situaţii.

GEMENI

Daţi dovadă de înţelepciune astăzi. Dovediţi că sunteţi mult mai serioşi faţă de cum va percepeau alte persoane. Veţi primi câteva laude.

RAC

Visaţi cu ochii deschişi la câteva zile în care să nu aveţi nimic de făcut. Mai este mult până la concediu, aşa că încercaţi să va concentraţi la treaba.

LEU

Aveţi nevoie de mai mult echilibru în viaţă voastră. Când munciţi prea mult, când lăsaţi totul deoparte şi leneviţi. E cazul să va faceţi ordine în viaţă.

FECIOARA

Veţi avea parte de o zi specială din punct de vedere personal. Partenerul de viaţă nu va face surprize des, însă atunci când le face sunt foarte drăguţe, aşa că astăzi va puteţi aştepta la aşa ceva.

BALANŢĂ

Staţi departe de magazine şi evitaţi cheltuielile inutile. Se apropie un eveniment destul de costisitor şi e bine să fiţi pregătiţi.

SCORPION

Se apropie o zi importantă pentru voi şi ultimele pregătiri va obosesc. Încercaţi să nu va agitaţi foarte mult pentru a nu claca exact înainte de marele eveniment.

SĂGETĂTOR

Viaţa sentimentală va atinge un punct maxim astăzi. Vă simţiţi foarte legaţi de partenerul de viaţă, sentimentele sunt reciproce şi hotărâţi să arătaţi asta întregii lumi.

CAPRICORN

Nu ar fi bine să lăsaţi viaţă personală să intervină în viaţă profesională. Dacă nu veţi lua în seamă acest lucru, o să ajungeţi într-o situaţie foarte neplăcută

VĂRSĂTOR

Nu va concentraţi la job mai deloc, pentru că ştiţi că seara urmează să plecaţi undeva cu prietenii. Gândul va stă doar la acest lucru.

PEŞTI

Este o zi bună pentru a pune în aplicare planul pe care l-aţi făcut cu partenerul de viaţă. Încercaţi să va luaţi după el, altfel o să ajungeţi să faceţi cheltuieli în plus fără rost.

sursa