MENIU

HOROSCOP 16 august 2018. Un moment propice pentru o schimbare majoră

HOROSCOP 16 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 16 august 2018.

HOROSCOP 16 august 2018 - Berbec

Daca ajungi intr-un loc aglomerat, ai grija la ce se intampla in jur si asigura-te ca ai destul aer pentru a nu ti se face rau. Nu uita de rugamintea unei rude. Asteapta sa ii aduci ceva. 

HOROSCOP 16 august 2018 - Taur

O informatie auzita de dimineata te pune pe ganduri. Nu dramatiza totul, asigura-te ca ceea ce ai aflat este adevarat, pentru ca exista posibilitatea sa te fi indus in eroare cineva rau intentionat.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Gemeni

Faci ceva deosebit pentru o persoana necunoscuta aflata la nevoie. Chiar daca nu acesta era scopul, gestul tau il va impresiona enorm pe partener.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Rac

Esti plin de energie si incredere. Trebuie doar sa vrei sa faci ceva, si vei reusi! Dupa-amiaza va fi relaxanta, mai ales ca te asteapta o surpriza din partea partenerului.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Leu

Ai primit o veste extraordinara si vrei sa sarbatoresti. Vorbeste cu prietenii, precis gasesti cativa dispusi sa iasa in oras. Ai grija, totusi, in ce anturaj ajungi.

 

HOROSCOP 16 august - Fecioara

Schimbarile din ultima perioada te-au obosit. Ai nevoie de o pauza, asa ca planifica-ti ceva chiar acum. Ar fi o varianta sa pleci cateva zile din tara...

 

HOROSCOP 16 august - Balanta

Toata lumea te solicita cu cate ceva, insa nimeni nu te intreaba daca nu ai si altceva de facut. Nu refuzi sa ii ajuti pana cand realizezi ca nu mai ai timp si pentru tine.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Scorpion

Te legi prea mult de ceva ce tine de trecut. Chiar daca ti se pare greu, trebuie sa faci un efort si sa te eliberezi. Ce-a fost, a fost, acum a venit momentul sa privesti doar inainte!

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Sagetator

Oriunde ajungi astazi, ai cate o usa deschisa. E un moment propice pentru parteneriate. Poate fi perioada ideala pentru tine sa te apuci de ceea ce iti doresti de mult.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Capricorn

Ai timp sa faci ceva ce asteptai de cateva saptamani. Esti emotionat si incantat. Nu neglija, insa, sfaturile unei persoane apropiate. Cu siguranta vorbeste din experienta!

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Varsator

Petreci aceste zile in familie si ai ocazia sa revezi niste rude de care nu mai stiai mare lucru. S-ar putea sa  afli ceva care te va determina sa refaci niste planuri.

 

HOROSCOP 16 august 2018 - Pesti

O persoana la care tii  mult in secret, se anunta se anunta in vizita. Esti atat de fericit incat nici nu vrei sa iesi din casa, sa nu cumva sa-i ratezi sosirea. Poate e momentul potrivit sa-i marturisesti ce simti.

sursa: ziuadecluj.realitatea.net.