MENIU

Horoscop 16 aprilie 2019. Schimbări, răsturnări de situație, dezamăgiri pe toate planurile

Horoscop 16 aprilie 2019. Nu este o zi tocmai strălucite pentru multe semne zodiacale. Tot ce se recomandă este să aveți răbdare.

Berbec
Dragostea este în aer! Încercați să vă concentrați pe ce aveți de făcut. Dacă v-ați gândit să vă apucat de pictat sau de scris, acum este momentul.

Taur
Creativitatea este la nivel înalt, deci profitați din plin. Vă veți uimi și pe voi de ce rezultate spectaculoase veți obține. Ar fi bine să ignorați unele voci din fundal și chiar veți fi încântat de rezultatele obținute.


Gemeni
Orice aveți în plan de mai multă vreme, este indicat să porniți astăzi și să nu mai amânați nicio zi. Vă veți bucura din plin de rezultatele obținute.

Rac
Veți avea discuții intense despre cum să vă decorați bucătăria și casa. Toată lumea are câte o idee, însă cel mai bine ar fi să vă impuneți mai ales dacă aveți de plată rate la case.


Leu
Încrederea în sine este la un nivel scăzut și ești vulnerabil. O confruntare recentă cu un prieten apropiat v-ar putea deteriora relația și ar trebui să luați în calcul că și acel prieten este tulburat.

Fecioară

Vă simțiți frustrat de o incapacitate a voastră de a trece la un alt nivel al carierei. Ar fi cazul sa-ti reevaluezi obiectivele și chiar să te focusezi pe ceva mai clar. Doar timpul mai poate rezolva din lucruri.

Balanță
Uneori sunteți prea pasiv și îi lăsați pe alții să preia inițiativa. Lipsa de ego este de admirat, dar până la un punct. De ce trebuie să-i lăsați pe alții să-și dea seama de calitățile voastre și nu luați voi inițiativa? Protejati-vă drepturile și luați inițiativă împotriva unei persoane care încearcă să vă îngroape.

Scorpion
Ați putea auzi tot felul de zvonuri, însă nu luați în seamă, dacă nu există dovezi.
Vor fi și zile mai bune ca de astzăi, așa că este indicat să vă mențineți calmul.


Săgetător
Un vechi prieten vă poate salva. Chiar dacă între voi au existat scântei, ar trebui să lăsați orgoliul la o parte și să colaborați cu acea persoană. Asiurați-vă că nu o veți răni din nou.

Capricorn
Ați putea fi supărat astăzi, deoarece se poate anula o întâlnire importantă. Nu aveți o stare prea bună și este posibil să vă faceți scenarii greșite. Ar trebui să rămâneți calmi și să așteptați lucruri concrete.

Vărsător
Puteți avea o dezamăgire în dragoste sau în relația cu un profesor, un mentor. Acest lucru ar trebui să vă încurajeze să nu mai stați după mentorul vostru, ci să acționați pe cont propriu.

Pești
Voi aveți în minte să faceți o schimbare fie că este vorba de carieră sau de relația de dragoste. Există multă confunzie în gândurile voastre și trebuie să fiți răbdători.

Mai multe articole despre: