MENIU

Horoscop 14 octombrie: Vărsătorii îşi pun ordine în economii

Gemenii au parte de o mulţime de bucurii astăzi, cei născuţi în zodia balanţă vor avea o zi plină de activităţi, iar vărsătorii îşi pun ordine în economii.

BERBEC
O decizie importanta va aduce schimbari in viata de cuplu si va umple sufletul de bucurie. Nu este exclus sa plecati intr-o calatorie.

TAUR
Va ocupati de viata sociala. Evenimentele recente v-au aratat cine va sunt prietenii adevarati, iar acum este momentul sa dati cartile pe fata.

GEMENI
Oamenii pe care ii intalniti astazi sunt surse de energie pozitiva si optimism pentru voi. Va bucurati de reusitele in plan sentimental si odata cu voi se bucura si cei dragi.

RAC
Este o zi in care amintirile joaca un rol important. Reluati legaturile cu prieteni vechi si va umpleti de energie pozitiva.

LEU
Aveti o zi plina astazi. Veti avea de facut multe drumuri, aproape toate in interesul familiei. Pe seara este posibil sa va intalniti cu prietenii in oras.

FECIOARA
Aveti imaginatia generoasa astazi si din mainile voastre ies adevarate opere de arta. Asteptati-va la multe complimente si laude venite din toate partile.

BALANTA
Se anunta o zi plina de activitati si sarcini noi. Nu prea stiti sa spuneti „Nu” atunci cand cei din jur va roaga ceva si acum v-ati cam aglomerat.

SCORPION
Va framanta ceva si cereti parerea celor din jur. Va vor ajuta mult sfaturile lor, pentru ca unii va vor expune problema dintr-un alt unghi la care nu v-ati gandit pana acum.

SAGETATOR
Simtiti ca nu mai aveti rabdare si abia asteptati vacanta. Problema este ca mai este pana atunci si acum trebuie sa va ocupati de problemele de la serviciu.

CAPRICORN
Ambitia de care dati dovada in aceste zile va ajuta in cariera, dar si in cercul de prieteni unde incepeti sa fiti priviti ca un lider.

VARSATOR
Ar trebui sa fiti mai atenti la felul in care va gestionati economiile pentru ca se pot ivi multe cheltuieli neprevazute. Cu un pic de grija nu veti avea nicio problema.

PESTI
Este o zi minunata din toate punctele de vedere, dar va fi o zi plina. Aveti multe drumuri de facut, dar le faceti pe toate cu zambetul pe buze.

 sursa
 
Mai multe articole despre:
previziuni zodii horoscop 14 octombrie