MENIU

Horoscop 13 februarie. Zodia care trece printr-o despărțire dureroasă

Horoscop 13 februarie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de 13 februarie.

Berbec 

E vremea să-ţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină, la un moment dat.

Taur

Ce e de făcut când există două lucruri pe care le iubeşti la fel de mult în acelaşi timp? Cum să te împarţi? Aşa te vei simţi şi azi, tras între două atracţii la fel de puternice.

Gemeni

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Vei face o alegere înțeleaptă. 

Rac

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să vă echilibraţi afacerile.

Leu

Ești în fața unei alegeri dificile. Stai şi chibzuieşte cu calm situaţia în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acţiuni de lungă durată.

Fecioară

Ai numai de câştigat de pe urma anturajului în care nimereşti astăzi, de parcă ai intra într-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, care cunosc bine domeniul pe care tu deocamdată îl tatonezi. 

Balanță

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta impulsivă. Noroc e că ai alături o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi. 

Scorpion

Ceva apărut din senin îţi taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu eşti atât de pregătit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toţi se miră că ai dat startul cu atât avânt.

Săgetător

Ai ceva de învăţat din tot ce trăieşti acum, deci nu trebuie să priveşti un hop ca pe un dezastru. Vei depăşi impasul cu o nouă lecţie asumată.

Capricorn 

Aştepţi semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştie să arate concret ce simte. Bucură-te de emoţiile pe care ți le împărtăşeşte.

Vărsător

Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă.

Pești 

Toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor. E veselie mare, e gălăgie, dar această atmosferă animată e benefică deoarece fiecare îşi va regăsi optimismul aici.

Mai multe articole despre: