MENIU

Horoscop 13 aprilie: săgetătorii fac gesturi nebuneşti din dragoste

Taurii așteaptă cu entuziasm concediul, săgetătorii fac gesturi nebunești din dragoste, iar cei născuți în zodia pești rezolvă totul cu zâmbetul pe buze! 

BERBEC
Vă frământă ceva și cereți părerea celor din jur. Vă vor ajută mult sfaturile lor, pentru că unii vă vor expune problema dintr-un alt unghi la care nu v-ați gândit până acum.

TAUR
Simțiți că nu mai aveți răbdare și abia așteptați vacanță. Problema este că mai este până atunci și acum trebuie să vă ocupați de problemele de la serviciu.

GEMENI
Ambiția de care dați dovadă în aceste zile vă ajută în carieră, dar și în cercul de prieteni unde începeți să fiți priviți ca un lider.

RAC
Ar trebui să fiți mai atenți la felul în care vă gestionați economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu veți avea nicio problemă.

LEU
Este o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi o zi plină. Aveți multe drumuri de făcut, dar le faceți pe toate cu zâmbetul pe buze.

FECIOARĂ
Primiți multe critici referitoare la un proiect important. Aveți răbdare și priviți partea constructivă pentru că toate sunt în beneficiul vostru.

BALANȚA
Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. Aveți tendința să fiți risipitori și să pierdeți tot ce ați agonisit.

SCORPION
Astăzi, mai mult că oricând, imaginația vă ajută să vă transpuneti visele în realitate. Dacă vă ascultați înstinctul totul va fi bine.

SĂGETĂTOR
Romantismul vă împinge să faceți lucruri aparent nebunești pentru persoana iubită. Vă arătați iubirea prin gesturi surprinzătoare.

CAPRICORN
Dovediți că aveți spirit de negociatori și acest lucru este pe placul șefilor. Totul se va soluționa în avantajul vostru dacă aveți o atitudine pozitivă și aveți argumente clare.

VĂRSĂTOR
Aveți planuri mari de viitor și pentru acestea aveți și sprijinul familiei. Entuziasmul va ajută să va atingeți mai repede țelurile.

PEȘTI
Intrați într-o perioadă în care toate vă ies mai bine decât vă așteptați. Sunteți uimiți de norocul care a dat peste voi. Totul se întâmplă datorită faptului că ați rezolvat unele aspecte legate de sănătate și sunteți plini de energie și optimism.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop 13 aprilie