MENIU

Horoscop 1 octombrie. Necazuri mari! Şi totuşi, câştiguri uriaşe în bani. O singură zodie are noroc

Horoscop 1 octombrie. Necazuri mari! Şi totuşi, câştiguri uriaşe în bani. O singură zodie are noroc

Eşti un exemplu de succes pentru colegii tăi, cu toate acestea, statutul financiar nu este strălucit. Apar unele neînţelegeri minore în viaţa de cuplu.

Berbec

Nu încerca să-ţi rezolvi problemele de unul singur, şansele de reuşită sunt foarte slabe. Te afli într-un impas care te ţine pe loc doar pentru o scurtă perioadă. Profită de acest moment pentru a analiza la rece situaţia.

Taur

Azi eşti practic şi preocupat de confortul personal, aşa că tinzi să devii prea cheltuitor; cel mai bine ar fi să laşi deciziile importante pentru o altă dată. Rămâi la activităţile cotidiene şi fii mai atent la sănătatea ta!

Gemeni

Eşti hotarat astazi să nu încalci regulile şi eviţi orice fel de conflicte. Ai în plan proiecte noi, dar ai grijă cum îţi programezi timpul, pentru a nu-ţi irosi energia. Este un moment bun pentru a aduce schimbări în viaţa ta actuala.

Rac

Te simţi intimidat şi nu reuşeşti să te exprimi aşa cum ţi-ai dori, de aceea e bine să ai prin preajmă colegi care te vor ajuta să treci peste acest blocaj. Eşti puţin strâmtorat cu banii, aşa că nu mai cheltui şi nu risca inutil.

Leu

Tinzi să te pierzi în detalii şi explicaţii şi să te cramponezi de obstacole banale, dar carisma te va ajuta să ieşi cu bine din situaţiile mai delicate. Fii mai serios şi critică mai puţin. Foloseşte-ţi timpul mai eficient.

Fecioară

Ai aşteptări exagerate de la partenerul de viaţă, fără să te gândeşti şi la ce-şi doreşte el. Eşti nervos, datorita unor dificutăţi  financiare. Si ai tendinţa sa răsfrăngi aceasta stare de indispozitie asupra prietenilor. Intuiţia e singura care funcţionează azi la cote maxime.

Balanță

Ziua începe cu o iritare din cauza unor probleme sentimentale, probleme pe care un prieten bun te va ajuta să le depăşeşti cu bine. Ca să te relaxezi, fă schimbări în casă. Familia te susţine.

Scorpion

Problemele sentimentale te duc într-o stare de melancolie de care ai putea scăpa dacă te-ai concentra pe activităţile domestice, cum ar fi redecorările sau mutarea mobilelor. Financiar, e nevoie sa-ti limitezi cheltuielile la strictul necesar.

Săgetător

Eşti ambiţios şi încrezător în forţele proprii, atitudini care atrag atenţia asupra talentelor tale. Cu toate acestea, eşti într-o stare latentă de nervozitate, care îţi afectează capacitatea de comunicare. Încearcă să te relaxezi!

Capricorn

Viaţa de familie îţi aduce  satisfacţii, iar relaţia cu partenerul de viaţă decurge excelent, scrie radioconstanta.ro. Ideile tale sunt apreciate, dar nu uita că nu eşti singurul cu idei bune. Mici probleme de sănătate te obligă să te odihneşti mai mult.

Vărsător

Eşti un exemplu de succes pentru colegii tăi, cu toate acestea, statutul financiar nu este strălucit. Apar unele neînţelegeri minore în viaţa de cuplu, dar pe care le veţi evita cu calm şi răbdare.

Pești

Eşti puţin confuz, de aceea este recomandat  să nu te lansezi in dispute cu persoana iubită. Cu puţin tact, în scurt timp, lucrurile vor reveni la normal. Vei avea parte de o seară minunată alături de prieteni şi familie.