MENIU

Horoscop de weekend, 28 – 29 ianuarie. Atenţie - o ZODIE are parte de ceartă în familie!

Descoperă ce rezervă astrele tuturor zodiilor!

BERBEC
Sâmbătă vă preocupă ceva legat de sănătate şi puneţi totul în ordine pentru a rezolva cât mai repede acest aspect. Duminică veţi fi mai atenţi la familie.

TAUR
Va simţiţi singuri şi nu vreţi să staţi în casă. Puneţi mâna pe telefon şi va chemaţi prietenii în vizită. Va fi cea mai bună decizie pe care puteaţi să o luaţi.

GEMENI
Plecaţi pentru puţin timp din oraş. Nu priveaţi cu ochi buni această deplasare, însă o să vedeţi că vă veţi umple de energie pozitivă şi o să vedeţi altfel ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

RAC
Două zile petrecute după bunul plac. Cei mai buni amici vin în vizită şi o să staţi ore în şir la discuţii. O să depănaţi amintiri şi o să va simţiţi că în vremurile în care prietenia voastră era la început de drum.

LEU
Uneori aveţi nevoie să petreceţi puţin timp singuri pentru a va face ordine în gânduri, dar şi în viaţă. S-au adunat mult prea multe lucruri de făcut şi simţiţi că nu mai ieşiţi la capăt. Weekend-ul acesta faceţi tot posibilul să nu va distragă nimic atenţia.

FECIOARA
Se apropie o zi importantă pentru voi şi începeţi să va pregătiţi de pe acum, deoarece vreţi că totul să iasă că la carte. Sunteţi dispuşi să daţi mai mulţi bani dacă ştiţi că asta este preţul reuşitei.

BALANŢĂ
Vă mulţumesc planurile partenerului de viaţă pentru acest weekend, dar parcă vreţi ceva în plus. Vă daţi seama ce şi vă puneţi imediat pe treaba.

SCORPION
Prima parte a weekend-ului nu va fi foarte bună din cauza unor discuţii în contradictoriu pe care o să le aveţi cu o rudă, însă duminică totul se va rezolva.

SĂGETĂTOR
Sunteţi foarte relaxaţi şi va bucuraţi de cele două zile libere, după o săptămâna aglomerată. Este posibil să plecaţi din oraş într-un loc mult mai liniştit.

CAPRICORN
Weekend-ul acesta promite multe. Tocmai aţi terminat nişte proiecte şi sunteţi liberi precum pasărea cerului. Evadaţi din cotidian pentru puţin timp.

VĂRSĂTOR
Lăsaţi în urmă nişte chestiuni care va împiedicau să va bucuraţi de prezent. Puneţi mare preţ pe prietenie şi relaţia cu partenerul de viaţă şi va încânta micile detalii care fac diferenţa.

PEŞTI
O să fie două zile destul de solicitante şi abia weekend-ul viitor o să apucaţi să va odihniţi puţin. Până atunci, va aşteaptă nişte proiecte personale destul de importante.

sursa

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic horoscop de weekend