MENIU

Favorita astrelor în 2023. Îi va merge bine tot anul, oricâte piedici îi vor ieși în care

În fiecare an, astrele fac o extragere la loteria norocului și câștigătoare iese o singură zodie. În 2023, cel de-al șaptelea semn pe cercul zodiacal este fericitul câștigător.

Aleasa Universului pentru cele 12 luni din 2023 este Balanța. Indiferent de numărul problemelor în care intră, o stea norocoasă o va ghida mereu pe calea cea bună și o va scoate la lumină. Trebuie să știi însă că nativele reprezentate de constelația Balanței nu au fost alese întâmplător de această dată. Ele merită din plin să se simtă bine și să profite de norocul peste care vor da la orice pas.

Femeile născute între 23 septembrie și 22 octombrie vor avea parte de un 2023 minunat, fiindcă merită să primească un premiu pentru tot ce fac în fiecare zi a vieții lor. Chiar dacă mulți nu le înțeleg bunătatea și altruismul, acestea continuă să meargă pe drumul lor și să facă fapte bune. Cea mai mare dorință a lor este să aducă un echilibru în lume. De asta încearcă permanent să își împace apropiații care sunt certați sau să îi ajute pe cei dragi să facă pace cu trecutul, scrie divahair.ro.

Acum a venit momentul să vadă ce înseamnă să se pună pe primul loc, după ce vor experimenta noi oportunități și vor face tot felul de descoperiri despre propria persoană. Vor căpăta puterea de a-și urma obiectivele și de a nu se mai opri în loc pentru suferințele mărunte ale altora.

Dacă nu ești Balanță, nu trebuie să crezi că toate șansele tale de a fi fericită în 2023 au fost spulberate. Mai există o speranță, fiindcă astrele au împărțit norocul și către alte semne, chiar dacă le-au oferit mai puține binecuvântări.

Săgetător

Nici această zodie nu se va confrunta cu lipsuri financiare și se pare că astrele i-au dat liber la cumpărături. Investițiile pe care le va face îi vor aduce profit și multe oportunități de călătorie.

Leu

Anul acesta va fi extrem de agitat pentru femeile din zodia Leu. Vor avea noroc suficient pentru a realiza tot ce și-au propus, mai ales în plan profesional. Și la capitolul dragoste vor sta bine în perioada următoare.

Gemeni

Conform previziunilor astrale, 2023 va fi unul dintre cei mai norocoși ani pentru femeile Gemeni. Deși nu se vor bucura de succesul Balanței pe toate planurile, vor avea și ele motive pentru a petrece. Casă, copii și afaceri – aceste cuvinte ar trebui să le răsune în minte, fiindcă sunt elementele pe care trebuie să se axeze.

Taur

Primele luni ale lui 2023 vor fi grozave pentru femeia Taur. Deși nu se va simți privilegiată, adevărul e că Universul îi construiește un culoar pe care să meargă singură, ferită de obstacole. Ce poate fi mai îmbucurător?

Mai multe articole despre:
zodii horoscop zodiac balanta leu sagetator gemeni taur