MENIU

Devoratoarele de bărbați din zodiac

Astrele au o influență vizibilă asupra comportamentului femeilor în raport cu bărbații și scot la iveală câteva zodii care și-au câștigat renumele de devoratoare. Știu cum să influențeze mintea bărbătească și să o manipuleze în favoarea lor. Află care sunt!

Iată care sunt devoratoarele de bărbați ale zodiacului

Berbec

Nativa zodiei Berbec este pasională prin definiție. Dacă are alături de ea bărbatul potrivit va face orice pentru a-l păstra, fiindu-i fidelă. Atunci când vrea să cucerească apelează la senzualitate, șarm și extravaganță, ceea ce o ajută să obțină tot ceea ce vrea de la omul pe care îl iubește. Pentru femeia Berbec este foarte important spațiul personal și nu va permite nimănui să îl încalce. Faptul că îi place să fie independentă și pe picioarele ei atrage foarte mult. În ciuda imaginii dure și arogante pe care o afișează, are mare nevoie de dragoste, afecțiune și respect, așa că depune eforturi majore pentru a le obține.

Este greu să ții în frâu un caracter ca cel al femeii Berbec, din cauza spiritului ei aventurier, mereu în căutare de nou. Îi place să iasă în oraș la vânătoare de bărbați, dar își dorește să își găsească acea stabilitate pe care a visat-o dintotdeauna.

Taur

Pentru a atrage privirile bărbaților, femeia Taur apelează la tot felul de artificii pentru a se pune în valoare. Feminitatea și senzualitatea ies în evidență la orice pas, iar principalul ei scop este să îl facă fericit pe cel care îi va deveni partener. Pune foarte multă pasiune atunci când vine vorba despre ceva ce îi place și este în stare să se lupte chiar și cu morile de vânt. Tocmai această ambiție o determină să fie loială oamenilor din jurul ei.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii