MENIU

Detalii neștiute despre zodia Fecioară

Perfecționistă și mereu atentă la detalii, Fecioara poate fi o adevărată forță a naturii. Este, totodată, acea persoană modestă și timidă, meticuloasă, inteligență și motivată, care, însă, poate fi și foarte capricioasă, critică, dură și conservatoare. 

Descoperă, în continuare, și alte lucruri interesante despre zodia Fecioarei!

1. Fecioarei nu îi place să se afle în centrul atenției în permanență. Mulți nativi ai acestei zodii sunt timizi și vor preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar și atunci când le face plăcere atenția pe care o primesc, se vor sătura destul de repede de ea.

2. Fecioara este o perfecționista înnăscută, de unde și obsesia ei pentru curățenie și igiena. Nu vei vedea prea des o Fecioară neîngrijită, cu hainele șifonate ori cu unghiile nefăcute! Apreciază aceste calități și la prietenii apropiați, prin urmare este important că oamenii din preajmă ei să fie, la rândul lor, bine îngrijiți și, mai ales, curați. Bineînțeles, atunci când consideră că vreun amic are nevoie de ajutorul sau pentru a-și corectă niscaiva neajunsuri la acest capitol, Fecioara va interveni și își va oferi sfaturile prețioase, fără a fi malițioasă.

3. Nu te lasă păcălit de calmul unei Fecioare. Nativii acestei zodii rareori își exprimă sentimentele, ceea ce nu înseamnă că nu trăiesc bucuriile și tristețile la fel că toți ceilalți. Din când în când, Fecioara va decide să își manifeste nemulțumirile, spre surprinderea celor din jur, în special atunci când i se epuizează rezervele de răbdare și amabilitate. În asemenea situații, Fecioara poate fi orice, mai puțin calmă!

4. În pofida aparenței seriozități, Fecioarei îi plac glumele și filmele de comedie. Râde cu poftă dacă are ocazia, însă nu este impresionată de orice fel de umor. Glumele prea imature nu o impresionează deloc, la fel cum nici cele foarte deocheate nu îi vor spune prea multe. Moderația și umorul din situații reale sunt cheia în acest caz.

5. Fecioara știe în 99% din cazuri când cineva nu este onest cu ea, în special atunci când cineva încearcă să se dea bine pe lângă ea. Apreciază complimentele sincere, venite din suflet, și le taxează la sânge pe cele de complezență, care au în spate scopuri ascunse. Deși, în funcție de context, poate fi prietenoasă cu cei care îi fac complimente de complezență, nu îi va consideră niciodată prieteni în adevăratul sens al cuvântului. De altfel, Fecioară nu are decât 1-2 prieteni adevărați. Restul sunt doar simpli amici.

6. Fecioara nu suportă răsfățul, nici persoanele care adopta un asemenea comportament. Strâmbă din nas ori de câte ori da peste cineva care consideră că totul i se cuvine.

7. Fecioara poate fi foarte ranchiunoasă. Va ține minte o vorba urâtă spusă în urmă cu unul sau cinci ani și se va asigură că persoana în cauza plătește pentru asta! De asemenea, nu comite greșeală de a o umili în public: nu va uita niciodată rușinea pe care i-ai pricinuit-o și ți-o va ierta foarte greu (nu neapărat din orgoliu, cât mai ales din cauza perfecționismului sau exacerbat care o face să fie dureros de conștientă de defectele sale).

8. Fecioara este o persoană pentru care manierele, inteligență și delicatețea contează foarte mult. În consecință, sunt slabe șanse să se împrietenească sau să aibă o relație cu o persoană needucată, lipsită de maniere, nepoliticoasă, vulgară, egoistă, leneșă ori obraznică.

Mai multe articole despre:
horoscop nativi zodia fecioară