MENIU

Cum să ai o relaţie perfectă, cu ajutorul zodiilor

Horoscopul este o sursă de informaţii la care apelăm mereu pentru a află mai multe despre diferite aspecte ale vieţii noastre, în special despre relaţii.

Când vine vorba de dragoste şi sex, astrele ne vin întotdeauna în ajutor. Iată de ce este nevoie că relaţia ta să funcţioneze:

Berbec

Berbecul este un individ solicitant. Dacă eşti Berbec, ia o pastilă pentru relaxare şi lucrează la temperamentul tău. Fă acest lucru înainte că partenerul tău să se sature că tu să îi spui întotdeauna ce are de făcut.

Taur

Taurul este un om cu multă răbdare. Eşti o persoană amabilă, cu o inima mare, dar trebuie să înveţi să spui ce te deranjează, mai ales în relaţie. Iubitul tău trebuie să ştie atunci când ceva nu îţi este pe plac, altfel rişti să ajungi cu cineva care va profita de bunătatea ta.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni tind să fie indecişi. Dacă te-ai născut sub acest semn astral, este cazul să începi să iei decizii. Poţi începe prin a te hotărî unde vrei să ieşiţi în oraş, pentru a evita o discuţie de două ore asupra acestui subiect.

Rac

Racii sunt persoane foarte emotive. Încearcă să te întăreşti puţin şi să nu mai fii deranjată de absolut orice spune sau face partenerul tău.

Leu

Leul este o zodie căreia îi place să domine. Dacă eşti Leu, trebuie să înveţi să îi asculţi şi pe ceilalţi, iar când vine vorba de relaţia ta, este bine să încetezi să preiei mereu controlul.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane practice, care au tendinţa de a analiză totul prea mult. Încearcă să te relaxezi şi să te bucuri de relaţia ta.

Balanţă

Balanţă este o zodie care doreşte că totul să fie perfect. Din nefericire, acest lucru este aproape imposibil, mai ales în cazul relaţiilor. Dacă eşti Balanţă, încearcă să fii mai relaxată şi mai îngăduitoare atunci când vine vorba de partenerul tău.

Citeste continuare pe ziarulevenimentul.ro

Mai multe articole despre:
relatii dragoste horoscop zodii