MENIU

Cum cucereşti bărbaţii în funcţie de zodia ta

Cuplurile din zodiac care vor rezista probei timpului

Fecioarele atrag prin eleganţa şi rafinamentul lor, pe când nativele din Berbec captează atenţia bărbaţilor prin pofta lor de viaţă. Vezi şi tu ce calităţi ai şi ce îi atrage pe bărbaţi la tine.

Berbec

Ai o poftă de viaţă contagioasă, o energie debordantă şi eşti foarte sociabilă. Mereu în vervă, ai un cuvânt bun pentru toată lumea şi eşti foarte degajată, aşa că îţi e uşor să intri în vorbă cu reprezentanţii sexului opus. Bărbaţii sunt cuceriţi de glumele tale şi mai ales de zâmbetul tău larg. Mizează pe aceste calităţi când vrei să cucereşti un bărbat şi sigur nu vei da greş.

Taur

Eşti calmă şi liniştită, dar ai o eleganţă aparte în gesturi, cuvinte şi ţinută. La prima vedere nu atragi atenţia prin nimic, dar cei care se uită la tine mai mult de 10 minute îşi dau seama că emani o senzualitate şi un mister care merită „investigate” mai bine. Bărbaţii sunt atraşi de personalitatea ta misterioasă şi intrigaţi de faptul că eşti atât de calmă în orice situaţie.

 

Gemeni

Zodia ta ţi-a dăruit o personalitate „multiplă”. Acum eşti energică şi veselă, acum eşti misterioasă şi dai replici „profunde”. Schimbările acestea îi atrag şi îi resping pe cei din jur. Bărbaţii sunt intrigaţi, chiar dacă nu prea te înţeleg, sau poate tocmai de aceea. Eşti o parteneră de conversaţie excelentă şi ai multe lucruri interesante de spus.

Rac

Eşti atentă, grijulie, mămoasă, visul oricărui bărbat care vrea o relaţie de durată. La primele întâlniri sunt atraşi de atenţia pe care le-o oferi şi grija pe care le-o porţi în ciuda faptului că nu vă cunoaşteţi bine. Mereu ai sfaturi bune şi cuvinte cuvinte de alinare pentru cei din jur şi de aceea bărbaţii îţi devin mai întâi prieteni pentru ca apoi să descopere că poţi fi o iubită excelentă.

Mai multe pe Unica.ro. 

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop