MENIU

Ce zodie e sufletul tău pereche

În funcție de zodia ta, poți afla zodia în care se află sufletul tău pereche!

Dacă ești Berbec…

Trăsăturile tale: Îți place să crezi că orice bărbat poate fi al tău și, când te hotărăști să treci la fapte, reușești să împlinești tot ce îți propui: ești varianta feminină a lui Don Juan. Nu cauți relații serioase, însă romantismul nu trebuie exclus.

Sufletul tău pereche este: Leu.

Compatibilitate bună mai ai cu persoanele din zodiile: Taur, Gemeni, Vărsător, Săgetător, Pești.

Trăsăturile pe care trebuie să le aibă el: Pe scurt, bărbatul potrivit dorințelor tale ar trebui să fie provocator, să lupte pentru tron cu tine, dar fără să încerce să îți impună prea multe reguli sau să încerce să te țină din scurt. Trebuie să știe să fie hotărât, dar imprevizibil, drăgăstos, dar aventurier.

Daca esti Taur…

Trasaturile tale: Esti in cautarea stabilitatii si a ordinii. Pentru tine, totul trebuie sa fie cat mai usor, cat mai comod, cat mai bine organizat: pasii mici si siguri sunt prietenii tai. Preferi relatiile stabile si esti fidela partenerului tau pe care iti place sa il rasfeti cu tot felul de cadouri sau de mici atentii frumos decorate.

Sufletul tau pereche este: Fecioara.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Gemeni, Rac, Capricorn, Pesti, Taur, Berbec.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Barbatul perfect ar trebui sa pretuiasca lucrurile bine facute, dar si artele frumoase. Simtul estetic este unul dintre criteriile principale. De altfel, trebuie sa fie destul de empatic si de constiincios incat sa stii ca poti avea incredere in el orice ar fi si ca va ramane alaturi de tine pentru totdeauna.

Daca esti Gemeni…

Trasaturile tale: Esti foarte expresiva, atat din punct de vedere verbal, cat si fizic. Ai incredere in tine si in capacitatile tale. Din fire, esti curioasa si iti place sa interactionezi cu cat mai multi oameni, cat mai diferiti. Dintre calitatile tale, cea mai apreciata este originalitatea in pat.

Sufletul tau pereche este: Balanta.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Rac, Varsator, Gemeni, Leu, Berbec, Taur.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Preferi ca partenerul tau sa fie cel putin la fel de greu de citit ca tine. Iti plac barbatii care te provoaca, barbatii imprevizibili, cu imaginatie bogata si cu multa energie, dar care stiu si sa fie tandri. De asemenea, trebuie sa fie atenti la semnalele cu privire la emotiile tale si sa iti dea de inteles ca esti centrul universului lor.

Daca esti Rac…

Trasaturile tale: De cele mai multe ori, ai impresia ca tu esti cea care protejeaza, ca pe tine se bazeaza universul intreg, insa de obicei este exact invers. Esti emotiva si sensibila, motiv pentru care cei din jur te menajeaza.

Sufletul tau pereche este: Pesti.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Leu, Fecioara, Scorpion, Taur, Gemeni.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Ai nevoie de cineva care sa fie atent la sentimentele tale si care sa fie iti fie alaturi la fiecare pas. Iti plac barbatii care te privesc direct in suflet, care se dovedesc statornici si demni de incredere, afectuosi si familisti. O viata calma in armonie deplina, alaturi de un barbat pe cinste este tot ce iti doresti.

Daca esti Leu…

Trasaturile tale: Esti atenta la cei din jur si la nevoile lor, insa nu le onorezi de fiecare data. Uneori te folosesti de observatiile facute strict pentru propriul folos. Totusi, esti atenta la detalii, iar acest lucru este apreciat de cei dragi.

Sufletul tau pereche este: Berbec.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Fecioara, Sagetator, Balanta, Rac, Gemeni.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Iti doresti un barbat care sa inteleaga complexitatea firii tale, sa iti fie loial, dar fara sa faca presiuni in acest sens. Ai nevoie de toata atentia barbatului de langa tine, chiar si atunci cand nu iti este fizic aproape. De asemenea, trebuie sa iti faca mereu complimente: cat mai multe, cat mai diversificate.

Daca esti Fecioara…

Trasaturile tale: Esti perfectionista, iar acest lucru este cel mai mare defect si cea mai mare calitate in acelasi timp. Cauti ca lucrurile sa fie cat mai bine aranjate, chiar daca un necunoscator ar putea spune ca traiesti in haos. Tii mult la lucrurile ce-ti apartin, mai ales daca nu sunt lucruri in sensul material al cuvantului.

Sufletul tau pereche este: Fecioara.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Balanta, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu, Rac.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Esti atrasa de persoane la fel de meticuloase ca tine. Nu te deranjeaza sa nu ai parte de tot timpul lor, insa atunci cand sunt langa tine, sa ti se dedice intru totul. Romantismul nu este exclus, dar el trebuie bine protejat de intimitatea propriului camin, iar barbatul de langa tine va trebui sa inteleaga corect toate aceste detalii.

Daca esti Balanta…

Trasaturile tale: De obicei, iti este greu sa iei deciziile de una singura, insa nu pentru ca nu ai sti ce iti doresti, ci pentru ca analizezi situatia pe toate partile pentru a lua decizia cea mai buna pentru toata lumea. De altfel, esti foarte calma, putin aeriana si o mare iubitoare de arta.

Sufletul tau pereche este: Gemeni.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Varsator, Balanta, Scorpion, Sagetator, Leu, Fecioara.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Barbatul de langa tine trebuie sa aiba un suflet foarte generos, chiar daca nu si-l expune pe tava. Trebuie sa iti poata demonstra cat de puternice ii sunt emotiile si sa te ajute sa ti le infrunti si sa ti le recunosti pe ale tale. De altfel, ar trebui sa fie un spirit creativ, astfel incat sa nu iti lase prea mult timp pentru meditatie.

Daca esti Scorpion…

Trasaturile tale: Energica, dinamica, creativa, spontana – asa te-ar descrie cea mai buna prietena. Insa tu stii, in adancul sufletului tau, ca esti mai mult de atat. Ai foarte multa incredere in sex-appeal-ul tau, iar acest lucru face barbatii sa roiasca in jurul tau. Esti genul de femeie pe care orice mascul si l-ar dori aproape.

Sufletul tau pereche este: Pesti.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Rac, Balanta, Fecioara, Capricorn, Sagetator.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Ca sa te dea pe spate, un barbat trebuie sa fie sigur pe el, increzator in viitor, inovativ si, mai ales, sa iti dea de lucru – sa te faca sa muncesti pentru fiecare moment de atentie, pentru fiecare gest de afectiune; sa te lase sa il cauti si sa il vanezi pana cand obosesti, sa te iubeasca pasional, iar apoi sa continue vanatoarea.

Daca esti Sagetator…

Trasaturile tale: Nimeni nu banuieste cat de afectuoasa si de tandra poti fi in intimitate. Iti place sa afisezi o masca dura, impenetrabila, de petrecareata incurabila si pedepsesti aspru pe oricine afirma altceva in public.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Berbec, Capricorn, Varsator, Balanta, Scorpion.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Barbatul ideal va face ca intreaga experienta alaturi de el sa fie o aventura. Trebuie sa nu iti dea de inteles niciun moment ca va fi acolo pentru totdeauna, dar sa nu indrazneasca nici sa incerce sa te faca geloasa sau sa te insele. Daca are un loc de munca pentru care trebuie sa calatoreasca mult(dar sa te poata lua cu el), cu atat mai bine!

Daca esti Capricorn…

Trasaturile tale: Constiinta ta nu iti da pace, te face sa lucrezi continuu pentru a fi cea mai buna si pentru a fi cat mai utila pentru ceilalti. Uneori, ai tendinta sa te surmenezi, doar pentru a arata ca poti mai mult. Perfectionista, cu un simt al umorului destul de acid si cu multa afectiune, insa foarte bine mascata, esti o prietena excelenta, pentru cei ce reusesc sa ajunga sa te cunoasca.

Sufletul tau pereche este: Fecioara.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Taur, Varsator, Pesti, Scorpion, Sagetator.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Nu ai nevoie de un barbat care sa te preseze sau sa te sufoce cu afectiunea lui, doar iti poti purta singura de grija. El trebuie sa fie la fel de stabil si de descurcaret ca tine, cu o doza de mister si cu multe talente pe care sa i le descoperi in timp.

Daca esti Varsator…

Trasaturile tale: Esti o fire dificila, recunoaste! Acum esti energica si bine dispusa, iar in secunda urmatoare mai e putin si iti dau lacrimile. Treci destul de usor de la o stare la alta, ceea ce ar putea sa ii oboseasca pe cei de langa tine, insa compensezi cu dinamismul, creativitatea si spontaneitatea de care dai dovada in multele tale momente bune.

Sufletul tau pereche este: Varsator.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Gemeni, Balanta, Sagetator, Capricorn, Berbec, Pesti.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Barbatul de langa tine trebuie sa fie un perfectionist care sa priveasca viitorul cu fruntea descretita, un tip care sa iti poata asigura o viata tihnita, dar fara a deveni monoton. Ai nevoie de putina adrenalina in fiecare zi pentru a fi… in apele tale.

Daca esti Pesti…

Trasaturile tale: Usor emotiva, insa foarte pasionala, generoasa si afectuoasa, esti o persoana foarte feminina. Destul de greu de inteles, insa cu un farmec personal cu atat mai crescut. Ti se intampla destul de des sa visezi la o viata perfecta si sa fii dezamagita de fiecare data cand lucrurile nu ies chiar cum vrei tu.

Sufletul tau pereche este: Rac.

Compatibilitate buna mai ai cu persoanele din zodiile: Scorpion, Pesti, Berbec, Taur, Capricorn, Varsator.

Trasaturile pe care trebuie sa le aiba el: Iubitul tau va trebui sa fie o persoana cu multe hobby-uri, insa care nu isi ignora latura sentimentala in favoarea activitatilor vietii de zi cu zi. Un barbat care sa stie sa iti fie alaturi din punct de vedere emotional, dar sa poata, de asemenea, sa iti ofere stabilitate sociala.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii suflet pereche