MENIU

Ce se intampla toamna aceasta, in dragoste, in functie de zodie

<p>HOROSCOP</p>

Toamna acestui an se arata a fi destul de incarcata din punct de vedere emotional pentru nativii fiecarei zodii a horoscopului. Astfel, in septembrie, octombrie si noiembrie, vor exista o serie de schimbar, unele in bine, altele mai putin bune, in dragoste pentru fiecare zodie, dupa cum urmeaza.

BERBEC

Luna septembrie este destul de relaxata in dragoste pentru berbeci. Se bucura de armonie alaturi de persoana iubita si nu exista mari schimbari. In octombrie insa, ar putea sa cada prada tentatiei. Chiar daca este vorba doar de o aventura, este posibil sa le fie destul de greu sa isi revina dupa urmari. Asa ca in noiembrie vor petrece mai tot timpul analizand situatia in care se afla, din punct de vedere sentimental.

TAUR

Taurii au parte de o luna plina de pasiune in septembrie. Erotismul acestei toamne este unul neobisnuit pentru nativii acestei zodii. Mai mult decat atat, in octombrie vor experimenta lucruri noi alaturi de persoane noi, fara sa se gandeasca deloc la felul in care le-ar putea fi afectata relatia. Noiembrie vine insa cu o perioada de calm, de analiza interioara.

GEMENI

Septembrie octombrie si noiembrie sunt unele dintre cele mai bune luni ale acestui an pentru dragoste, la Gemeni. Vor petrece clipe minunate alaturi de persoana iubita si vor realiza ca nu isi doresc altceva pentru restul vietii. In aceasta toamna sunt sanse foarte mari sa ia una dintre cele mai importante decizii, cu privire la casnicie, din viata lor.

RAC

Luna septembrie este destul de zbuciumata in dragoste pentru raci, din cauza lipsei de comunicare. Insa, din octombrie, nativii acestei zodii isi vor da seama ce anume au gresit si unde si vor incepe sa remedieze situatia. Asa ca in octombrie totul va reveni la normal si lucrurile vor merge ca pe roate.

Articolul integral pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur dragoste berbec horoscop zodii toamnă 2014