MENIU

Ce riscuri te așteaptă în viață, în funcție de ora nașterii tale

Din timpurile vechi, astrologii chinezi împart ziua în 12 perioade fixe, fiecare cu durata de două ore, conform celor 12 zodii. Astfel, ei calculează ce zodie îți influențează destinul în funcție de ora nașterii și care sunt riscurile majore de care trebuie să te ferești în viață.

23.00 – 1.00: ora Șobolanului

Dacă te-ai născut în acest interval orar, destinul tău este marcat de zodia Șobolanului cel iute și isteț, cu un spirit ascuțit de observație și foarte atent la oportunități. Cu toate că Șobolanul are o influență bună asupra destinului tău și te ajută îndeosebi în plan social și profesional, există riscul să te confrunți adesea cu probleme de familie grave, care pot duce la rupturi dureroase.

1.00 – 3.00: ora Boului

Dacă ai venit pe lume între orele 1 și 3 dimineața, viața ta este influențată de semnul astral al Boului, puternic, onest și muncitor. Boul îți împrumută numeroase calități care te vor ajuta în tot felul de situații în viață, pentru că este un semn benefic. Dar are un punct slab și anume încăpățânarea. Este posibil ca, din cauza acestei trăsături, să pierzi mult în viață!

3.00 – 5.00: ora Tigrului

Se spune că, înainte de ivirea zorilor, ies animalele de pradă să vâneze, iar intervalul orar de la 3 la 5 dimineața este destinat Tigrului. Dacă te-ai născut în această perioadă, ai primit și câteva dintre calitățile Tigrului competitiv, îndrăzneț și cu o voință dură. Cu toate acestea, există o influență care te avertizează să nu fii niciodată prea autoritară și exigentă, pentru că riști să îndepărtezi persoanele dragi.

5.00 – 7.00 ora Iepurelui

Timizi, prudenți, dar iubiți de toată lumea, nativii din zodia Iepurelui sunt apreciați în zodiacul chinezesc. Sunt sociabili, dar au tendința să păstreze distanța față de multe persoane din jurul lor. Dacă ești născută în ora Iepurelui, fii prudentă cu oamenii, dar nu sufla chiar în toate iaurturile, să nu pierzi șansa celei mai frumoase iubiri!

7.00 – 9.00 ora Dragonului

Se spune despre Dragoni că sunt puternici, dominatori și că au limba ascuțită. Nu se tem de provocări și le place să riște pentru a câștiga! Dacă ești născută în acest interval orar, ai grijă ce alegeri faci în viață, să nu pornești pe un drum greșit!

Mai multe pe libertateapentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop personalitate ora naşterii