MENIU

Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodia în care te naști - Copiii o preferă cu adevărat doar pe una - Este unică

Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodia în care te naști - Copiii o preferă cu adevărat doar pe una - Este unică

Astrologii au alcătuit portretul mamelor, bazându-se pe caracteristicile fiecărei zodii. Iată ce fel de mama ești în funcție de zodie.

Mama Berbec
Este specială pentru că: este deșteaptă, strălucitoare și plină de energie. Iubește să fie activă și nu îi pasă că nu este șters praful în acest timp. Este un prieten minunat pentru copil și îi place mereu să fie parte din activități. Este determinată să fie convinsă că familia ei va beneficia de tot ce se poate mai bun de la viață. Știe cum să se distreze și nu va stă mult timp supărată pe ține.
 
Mama Taur
Mamele Taur știu cât de importantă este rutină pentru copii, așa că le-o vor oferi fără doar și poate. Mamele Taur nu au nicio problema în a crea reguli stricte în ceea ce privește ora de culcare, ora mesei sau a somnului de după-amiază. Ele sunt tot timpul prezente în viață copiilor lor, iar aceștia se simt în siguranță. Una din lecțiile importante pe care o mama Taur le da copiilor ei este să-și consume cu grijă resursele: timp, bani, energie.
 
Mama Gemeni
Este specială pentru că: este plină de viață, distractivă și pusă pe acțiuni. Ea știe cum să îi țînă pe toți ocupați și poți învață așa de multe uitându-te la ea sau ascultând-o. Este talentată, plină de imaginație și capabilă să facă mai multe lucruri în același timp. Uneori te întrebi dacă nu este un super-om. Este spumoasă că o șampanie, dinamică și plină de veselia și știe cum să se mențînă tânăra.
 
Mama Rac
Mamele Rac sunt foarte grijulii. Ele își cocolosesc copiii, iubesc reuniunile de famlie, petrecerile pentru care pregătesc gustări minunate. Mamele Rac sunt foarte sentimentale și înrămează toate felicitările făcute de copii. Ele reușesc să-și țînă copiii aproape, chiar și după ce cresc, și casă lor este tot timpul plină. Mamele Rac vor avea mereu timp pentru o îmbrățișare, o încurajare sau un sfat.
 
Mama Leu
Mama Leu este energică și afectuoasă, nu doar mama, ci și un partener de joacă extraordinar pentru copiii săi. E o minune că aceștia apucă să doarmă, însă ei vor crește echilibrați și creativi. Ea întotdeauna vrea tot ce e mai bun pentru copilul ei și va face sacrificii personale dacă sunt necesare pentru fericirea familiei ei.
 
Mama Fecioara
Este specială pentru că: te poți baza așa de mult pe ea, este foarte consecvență. Conduce o casă foarte ordonată și curată și își ia rolul de mama foarte în serios. Are tone de răbdare și investește foarte mult timp, energie și gânduri pozitive că să își mențînă căminul armonios. Îi place să stea după fiecare membru al familiei că o cloșcă (deși nu recunoaște) și face și mâncăruri delicioase!
 
Mama Balanță
Mamele Balanță știu când să spună pauză și să miroasă trandafiri. Ele își încurajează familia să facă la fel atunci când simt că lucrurile o iau razna. Copiii lor au avut o zi proastă la școală? Nu-i nimic, se relaxează întâi cu o înghețată, apoi caută rezolvarea problemei. Mămici grijulii, femeile Balanță nu vor uită nici de relația cu soțul, așa că le vor seta copiilor un model foarte romantic de mamă. Mamele Balanță pun accent pe bunele maniere, dar și pe petrecerea timpului în familie.
 
Mama Scorpion
Mama Scorpion este puternică și intensă, nu e doar o mama, ci o șefa, un comandant. Puțîn îi pasă de restul lumii, ea știe ce are de făcut și își respectă propriile valori. Ea întotdeauna cnduce căminul într-o manieră organizată și cu rutine puse la punct. Își ia familia foarte în serios dar va avea și multe interese în afară casei.
 
Mama Săgetător
Mamele Săgetător nu slăbesc niciodată ritmul. Alături de ele, copiii vor avea parte de nenumărate aventuri. Nu ar trebui să mire pe cineva faptul că cei mici știu câteva limbi străine sau că au un simț al umorului dezvoltat. Copiii lor învață de mici o lecție de preț: Când viața îți oferă lămâi, fă o limonadă! Firi oneste, mamele Săgetător pun mare preț pe sinceritate și adevăr, oricât ar fi de dureros.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
zodii mame zodiac mame horoscop horoscop mame