MENIU

Ce șanse ai să te căsătorești în 2017, în funcție de zodie

Ești într-o relație de mult timp și aștepți să fii cerută de soție? Dacă vrei să afli ce șanse ai să te căsătorești în 2017, află ce spun astrele.

Iată zodiile care se căsătoresc în 2017:

Fecioarele se vor căsători anul viitor, fie că și-au găsit deja jumătatea, fie că ea încă nu a apărut. 2017 este învăluit în romantism și toată lumea va înțelege că nu este vorba de grabă, ci de destin.

Balanțele vor avea parte de nunta ca în povești la care visează de mici. Vara lui 2017 le va aduce o ceremonie grandioasă, cu mulți invitați și vreme ideală.

Capricorn: Bat clopote de nuntă și pentru Capricorni în 2017! Alinierea planetelor îi va ajuta pe cei singuri să își găsească perechea, iar cei aflați într-o relație au toate șansele să facă pasul cel mare.

Berbecii au parte de multă pasiune anul viitor, dar realațiile de scurtă durată nu au cum să îi ducă la altar. Dacă vrei să faci pasul cel mare, poate ar fi bine să iei mai în serios relațiile amoroase.

Taurii vor avea parte de un an interesant în 2017. Dacă în primele luni se vor lupta să își salveze relația, începând din vară își vor putea face planuri pentru nuntă. Totuși, unii nativi ai acestei zodii vor fi mai ghinioniști și vor trebui să mai aștepte până când își vor clarifica situața sentimentală, potrivit unica.ro.

Gemeni: Sceptici de fel, Gemenii nu se gândesc să facă pasul cel mare anul viitor, dar asta nu înseamnă că nu au noroc la capitolul dragoste. Majoritatea nativilor implicați într-o relație stabilă, se vor căsători sau vor începe pregătirile de nuntă anul viitor.