MENIU

Care este cel mai bun ASCENDENT. Cum îţi dictează viaţa zodia în care te-ai născut

Care este cel mai bun ASCENDENT. Cum îţi dictează viaţa zodia în care te-ai născut

Este greu de stabilit cel mai bun ascendent din horoscop, însă unele zodii au un ascendent favorabil, care le influențează mai mult în bine.

Cel mai bun ascendent: Săgetătorul

Putem spune că Săgetătorul este cel mai bun ascendent dintre toate. Persoana influențată de acest semn este foarte veselă și plăcută. De altfel, Săgetătorul este considerat cel mai simpatic semn din zodiac.

Dacă ai ascendent în această zodie, înseamnă că ești foarte optimistă și adori să călătorești. Ești o persoană sinceră, ambițioasă, cu simțul umorului, dar uneori impulsivă. Totodată, ai o intuiție foarte bine dezvoltată, îți place aventura și sportul extrem, dar nu stai deoparte nici atunci când trebuie să-i ajuți pe cei din jur. Te implici deseori în acțiuni caritabile, ești o persoană generoasă, afectuoasă și foarte empatică.

Alte semne care reprezintă un ascendent bun

Capricornul

Acesta este cel mai serios și materialist semn din horoscop. Persoanele influențate de această zodie sunt foarte prudente, pragmatice și nu acționează niciodată fără să analizeze foarte atent situația. Marele avantaj este că aceste persoane au o putere de muncă uimitoare și nu renunță niciodată să ajungă acolo unde și-au propus. Au abilități organizatorice deosebite și o mare încredere în forțele proprii.

Vărsătorul

Ascendentul în Vărsător înseamnă o persoană foarte plăcută, interesată de inovație, progres, meditație. Dacă ești sub influența acestei zodii, înseamnă că ești foarte ambițioasă, ai înclinații spre artă și te bucuri de o memorie de invidiat. Vărsătorul te poate transforma într-un adevărat geniu al inovațiilor și al literaturii, dar fără să te izoleze de alții, pentru că ești foarte sociabilă și preferi grupurile mari de prieteni, scrie divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop ascendent ascendent horoscop