MENIU

Află ce destin te aşteaptă în funcţie de zodie

În timp ce semnul zodiacal sub care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta, el poate în acelaşi timp să îţi influenţeze şi viitorul. Poziţia planetelor îşi pune astfel amprenta nu numai asupra caracterului tău, ci şi asupra a ceea ce te aşteaptă în viitor.

Ce destin te aşteaptă în funcţie de zodie

Berbec

Plină de patos şi de foc, tu nu puteai să ai alt destin decât acela de conducător. Poate că nu vei ajunge preşedinte, dar cu siguranţă vei avea oameni în subordine la un moment dat. De asemenea, astrele ţi-au rezervat şi un loc cald de deschizătoare de drumuri: nu vei redescoperi America, dar ai şanse mari să fii tu prima care ia contact cu formele de viaţă din Univers. Oricum, în stele îţi este înscrisă o soartă măreaţă!

Taur

Planeta care guvernează una dintre cele mai rezistente zodii este Venus, zeiţa dragostei şi a frumuseţii din mitologia greacă. Tu nu îţi vei bate capul în viaţă cu aventuri intense sau cu peripeţii periculoase precum nativii din Berbec: astrele ţi-au rezervat un destin mai prietenos cu firea ta amatoare de plăceri şi de lux. Vei excela în viaţa de familie, vei fi fericită în căsnicie şi vei trăi o viaţă lungă şi îmbelşugată, înconjurată de copii cu bujori în obrăjori şi de un soţ care te va adora şi pe tine, şi felurile tale de mâncare delicioase.

Gemeni

Inteligentă, plină de voie bună şi comunicativă, tu eşti spiritul tânăr al zodiacului. Tocmai de aceea, astrele s-au ferit pe cât posibil să îţi rezerve o soartă plictisitoare, mai ales că şi ele au o slăbiciune pentru firea ta fermecătoare. Destinul tău va fi unul plin de aventură: chiar dacă nu o vei ţine din petrecere în petrecere (aşa cum îţi doreşti), îţi vei trăi viaţa înconjurată de prieteni şi vei străluci la un job care va presupune creativitate sau deplasări frecvente în locuri pitoreşti.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
horoscop destin zodii