MENIU

3 zodii îşi vor găsi jumătate în 2016. Te numeri printre ele?

<p>3 zodii &icirc;şi vor găsi jumătate &icirc;n 2016. Te numeri printre ele?</p>

2016 este un an plin de oportunităţi, însă din cele 12 zodii, doar 3 vor cunoaşte în acest an dragostea cea mare. Iată cine sunt norocoşii care îşi găses jumătatea în 2016!

Gemenii își vor găsi jumătatea în primăvara sau vara lui 2016

Cu toate că Mercur, planeta care guvernează zodia gemenilor, va fi anul acesta de patru ori în mișcare retrogradă (spre diferență de anii trecuți cand a fost doar de trei ori), nativii gemeni au mari șanse să își cunoască marea dragoste în 2016.

Cea mai potrivită perioadă pentru a începe o relație va fi între 8 martie și 16 septembrie, perioadă marcată de două eclipse, așadar perfectă pentru romantism.

Racii vor lua decizii care le vor schimba viața

Pe lângă faptul că și racii se numără printre cei norocoși, care își vor găsi jumătatea în 2016, ei vor lua o serie de decizii anul acesta, care le-ar putea schimba viața – fie că se vor căsători, fie că vor face copii, racii vor fi în al nouălea cer din punct de vedere sentimental.

Cu toate acestea, ca întotdeauna, există și excepții de la regulă. Câțiva raci, puțini într-adevăr, dar pe care nu îi putem neglija, s-ar putea situa la polul opus. Mai exact, ei s-ar putea despărți de actualul partener sau ar putea trece prin divorțuri. Oricum, și ei vor avea oportunitatea de a se implica în mici aventuri amoroase, spre finalul lui 2016.

Săgetătorii vor visa cu ochii deschiși

Săgetătorii sunt niște visători și chiar și atunci când își vor cunoaște jumătatea le va lua ceva timp până când vor realiza că trăiesc o poveste de dragoste similară celor din povești. Ei vor fi cei care vor profita de eclipsele de anul acesta pentru a trăi niște clipe de neuitat și, de ce nu, pentru a experimenta mult și pe plan sexual.

Sursa: Unica