MENIU

10 lucruri pe care o femeie în zodia Leu le urăște

<p>Horoscop </p>

Este stiut fatul ca nativele zodiei Leu, un semn astrologic de foc ce straluceste precum soarele, adora sa fie in permanenta in centrul atentiei si sunt extrem de energice. Vrei sa te motiveze cineva?

Apeleaza la o femeie in zodia Leu! Ai chef sa te distrezi in aceasta seara? Nativa acestui semn de foc este, din nou, solutia problemei! Asadar, daca am stabilit care sunt trasaturile, calitatile si lucrurile care ii plac, vor vorbi, acum, despre cele 10 lucruri pe care o femeie Leu le uraste.

Ce ii displace nativei din Leu

1. Avand in vedere faptul ca Leul are o fire prin excelenta solara, o nativa acestei zodii nu va suporta sa aiba in jur oameni suparati. Zambeste cand te afli in prezenta ei si te vei simti imediat plina de energia pozitiva pe care ea o emana.

2. Chiar daca nu a obtinut un post de conducere pana acum (ceea ce este putin probabil), femeia Leu nu suporta sa primeasca ordine. Daca o rogi frumos sa faca ceva, totul va fi bine. Te avertizam ca nu este cazul sa o calci pe coada!

3. Este weekend si o prietena din zodia Leu te suna ca sa iesiti impreuna in oras. Crezi ca o poti refuza? Trebuie sa stii ca femeia Leu nu suporta sa stea in casa, asa ca va face tot posibilul sa te convinga si pe tine sa o insotesti.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
leu femeie horoscop