MENIU

„Zelenski” anunță capitularea Ucrainei. Un nou videoclip ciudat postat de Ramzan Kadîrov

Președintele Ceceniei se ține de spectacole. Foto/Profimedia

Președintele Ceceniei a postat un nou filmuleț controversat, în care un actor, ce seamănă izbitor cu Volodimir Zelenski a anunțat capitularea Ucrainei.

În videoclip, actorul, ce seamănă  izbitor de mult cu „adevăratul” Vladimir Zelenski se adresează  „cetățenilor respectabili” și anunță că a fost de acord să se predea complet. Pe umărul stâng al falsului Zelensky se află mâna cuiva, care uneori îl apasă.

Actorul spune că „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei va avea loc într-o lună, apoi adaugă în liniște: „Și în al treilea rând, este Akhmat o forță?" Iar aici apare Ramzan Kadîrov - el este cel care își ține mâna pe umărul bărbatului. „Am dovedit-o”, spune Kadîrov. „Desigur că este adevărat, Akhmat este putere, don .” După aceea, „falsul” Zelenski semnează documentul de predare cu cuvintele „Akhmat este putere”, iar în loc de semnătura lui, face un „Z” .

 

 

Ramzan Kadirov și-a conceput mesajul de telegramă ca un mesaj de știri. El a spus că „în legătură cu împingerea forțelor ucrainene în Lugansk”, Zelenski a semnat un act de capitulare necondiționată. Cu o zi înainte, pe 3 iulie, trupele ruse au ocupat Lisichansk, ultimul oraș important din regiunea Lugansk din Ucraina, care era deținut de armata ucraineană.

Kadîrov a adăugat că farsele pro-guvernamentale Vladimir Kuznetsov (Vovan) și Aleksey Stolyarov (Lexus) au participat la crearea videoclipului, iar bloggerul Max Komikadze a jucat rolul lui Zelensky. „Va continua...”, a adăugat liderul Ceceniei.