MENIU

Vladimir Putin a cerut industriei de apărare să producă mai multe arme şi mai repede

Vladimir Putin

Vladimir Putin a cerut, marţi, industriei de apărare să producă mai multe arme şi mai repede, dar și să asigure aprovizionarea trupelor cu armamentul necesar. Mai mult decât atât, președintele rus a cerut să fie studiate armele NATO, potrivit publicației ruse TASS.

„Trebuie și putem să le studiem, să ne creștem calitativ capacitățile și, pe baza experienței acumulate, să ne îmbunătățim acolo unde este necesar, echipamentele, armele noastre”, a declarat Vladimir Putin la o întâlnire cu reprezentanții industriei de apărare. 

„Eu vreau să le mulțumesc pentru asta. Aceasta nu este doar o atitudine responsabilă față de afaceri. Acesta este, într-o anumită măsură, eroism și asta aduce o contribuție uriașă la îmbunătățirea echipamentului militar folosit în timpul ostilităților”, a mai spus Putin.

„Este necesară implementarea integrală a tuturor programelor de substituire a importurilor, care în alte domenii nu sunt atât de importante și nici atât de esențiale. Dar aici este necesar”, a mai declarat Putin.

Mai multe articole despre:
putin arme