MENIU

VIDEO | Vaccinare la chiuvetă filmată cu camera ascunsă de polițiști. Imagini REVOLTĂTOARE

Vaccinare la chiuvetă surprinsă video

O asistentă de la un centru de vaccinare din Palermo a fost suprinsă în timp ce se prefăcea că face vaccinul anti-Covid unui pacient, golind înainte serul din seringă.

Polițiștii italienti au arestat trei anti-vacciniști și asistenta respectivă. Aceștia sunt acuzați de corupție și fals. În ancheta vaccinării la chivertă a fost implicat și un polițist de la Sediul Poliției din Palermo, potrivit corriere.it

Asistenta centrului de vaccinare din Palermo, Anna Maria Lo Brano, a fost arestată de Poliția de Stat în cadrul anchetei privind vaccinările false, a acționat întotdeauna în același mod ca reconstrucția grație imaginilor sistemelor de supraveghere video.

După ce a golit într-un tifon de bumbac serul conținut în seringa pregătită anterior, a introdus acul în brațul vaccinului fals fără a injecta nimic și fără a mișca pistonul seringii.

Escrocheria este evidentă, doar uita-te la imaginile înregistrate in timpul anchetei. Zile întregi, agenții au interceptat-o ​​pe femeie, constatând contacte între asistentă și cei care au fost supuși vaccinului fals, dispuși să plătească o sută de euro pentru a obține Certificatul Verde.