MENIU

VIDEO | Trei persoane împușcate mortal, în timp ce câțiva bărbați încercau să filmeze un video pentru TikTok, în SUA

Sursa foto: Pixabay

Trei persoane au fost împușcate mortal în timp ce câțiva bărbați încercau să facă o provocare de pe Tiktok. Scenele cumplite au avut loc, duminică după-amiază, în Shreveport, Statele Unite ale Americii.

Schimbul de focuri de armă a avut loc în fața unei școli din Louisiana, potrivit Independent.co.uk.

Două mașini parcate în apropiere au fost avariate. O femeie a fost găsită fără suflare pe bancheta din spate a uneia dintre autoturisme.

Potrivit polițiștilor, un bărbat a încercat să fugă de la fața locului, dar s-a oprit după ce și-a dat seama că femeia care stătea în mașină a încetat să mai respire.

Mai mulți bărbați încercau să facă o provocare de pe Tiktok, numită „The Crate Milk Challange”. În timp ce unul dintre aceștia mergea peste cutiile de lapte, încercând să nu le dărâme, pe fundalul înregistrării au fost surprinse focurile de armă care au avut loc în fața unei școli din oraș.

Imaginile de la fața locului au fost publicate Twitter. În videoclip a fost surprins momentul în care un bărbat stătea peste cutii, iar la câteva secunde distanță încep să se audă împușcăturile.

În înregistrare se aude unul dintre bărbați spunând: „Adu-mi arma, ia-mi arma!”

Violența cu armele și omuciderile au crescut în Shreveport, cel puțin 45 de incidente au fost raportate anul acesta, marcând o creștere de 96% față de 2020, potrivit datelor oficiale.

Mai multe articole despre:
sua impuscaturi focuri de arma tik tok Shreveport