MENIU

VIDEO | O tânără de 23 de ani, din Turcia, a murit după ce a căzut de la etajul nouă. S-a urcat pe acoperiş pentru a face un video pentru TikTok

Sursa foto: Captură video

O tânără de 23 de ani din Turcia a avut un sfârșit tragic. S-a urcat pe un acoperiş pentru a filma un videoclip pentru contul ei de socializare, a alunecat şi a căzut de la etajul nouă.

Tânăra se afla în vizită la verişoara ei de 16 ani, la apartamentul familiei sale din Istanbul, Turcia. Spre după-amiază, cele două au decis să urce pe acoperiş pentru a face videoclipuri pentru conturile lor de TikTok.

La un moment dat, fata a alunecat şi a căzut de la etajul nouă, după ce un panou de plastic s-a desprins de pe ţiglele acoperişului, potrivit Daily Mail.

Un videoclip pentru TikTok i-a adus moartea unei tinere de 23 de ani, care s-a urcat pe acoperiş pentru a filma un videoclip pentru contul ei de socializare, în Turcia. Fata a alunecat şi a căzut de la etajul al nouălea, fără vreo şansă de a mai fi salvată.

Verişoara, îngrozită, a lăsat telefonul deoparte şi a fugit în interiorul apartamentului pentru a spune familiei ce s-a întâmplat. Rudele au sunat imediat la salvare, însă, în ciuda eforturilor depuse de paramedici, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Unchiul victimei spune că familia intenționează să dea în judecată firma responsabilă pentru instalarea panourilor de plastic pe acoperiș şi insistă că nu vor renunţa până când cel responsabil nu va fi adus în faţa justiţiei.

„Nu vom lăsa lucrurile așa. În imagini se vede că de îndată ce fata pune piciorul jos, panoul se desprinde, iar ea alunecă de la etajul al nouălea”, a declarat acesta.

Trupul neînsufleţit al tinerei va fi dus în oraşul natal Midyat din provincia Mardin, Turcia pentru înmormântare, după efectuarea procedurilor post-mortem.

Mai multe articole despre:
turcia etajul noul acoperis tik tok