MENIU

VIDEO - Momentul în care ministrul Sănătății sărută o consilieră - Oficialul britanic a fost nevoit să-și dea demisia după aceste imagini

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, sărut cu o consilieră

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a demisionat după un scandal monstru în presa mondenă. El a fost surprins în timp ce săruta o consilieră angajată cu scandal. Demisia și-a dat-o însă pentru că a încălcat regulile anti-pandemie din Regat.

Ministrul britanic al Sănătății a demisionat la o zi după ce și-a cerut scuze că a încălcat restricțiile anti-COVID. Oficialul era deja implicat într-un scandal după ce a fost filmat în timp ce săruta o consilieră. 

Fostul ministrul al Sănătății, Matt Hancock, care era căsătorit, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce săruta o consilieră a cărei angajare la minister deja dusese la polemici.

Conform tabloidelor britanice, acesta nu a demisionat din funcție pentru conduita la locul de muncă, ci pentru că nu a respectat măsurile anti-COVID.

Imaginile au fost surprinse pe data de 6 mai, atunci când îmbrățișările erau interzise.

Matt Hancock era deja sub presiune de câteva luni din cauza modului în care a gestionat pandemia de coronavirus. El a fost acuzat de un fost consilier al premierului Boris Johnson că nu a știut să facă față situația, mai ales în privința testărilor Covid. 

 

Mai multe articole despre:
ministrul sanatatii marea britanie demisie